Beautiful Bag

Mooie Tassen en meer!

Alles over de nieuwe trend: Duurzame bekers bedrukken

Bedrukte duurzame bekers zijn op dit moment mega populair. Niet gek, want duurzame drinkflessen en drinkbekers zijn altijd handig om te hebben. De milieuvriendelijke bekers zijn daardoor het perfecte cadeau om weg te geven. Maar waar moet je opletten bij het aanschaffen van duurzame bekers en duurzame drinkbekers?

Duurzame materialen

Bij duurzame bekers en duurzame drinkflessen draait het allemaal om duurzame materialen en de manier waarop ze zijn geproduceerd. Het traditionele plastic is vervuilend voor het milieu. De materialen zijn moeilijk afbreekbaar waardoor het lang op de aarde blijft. Daarnaast is het maken van plastic vervuilend. Om die reden zijn er tegenwoordig veel alternatieve bekers en flessen te vinden met schonere materialen.

Duurzame waterflessen bedrukken?

Wil je duurzame waterflessen bedrukken met logo, naam of tekst? Kijk dan eens naar de BE O Bottle. Deze milieuvriendelijke waterfles bestaat uit gebruikt plantaardige, hernieuwbare grondstoffen zoals suikerriet, cassave en algen. Het bevat dus geen schadelijke oliën die slecht zijn voor het klimaat.

Bedrukte drinkfles als relatiegeschenk of promotiemiddel

Wist je dat de bedrukte drinkfles vaak wordt gebruikt als relatiegeschenk of promotiemiddel? Drinkflessen zijn namelijk goedkoop en tegelijkertijd zeer praktisch. Bedruk bijvoorbeeld de drinkfles met een bedrijfslogo of bedrijfsnaam en geef het als cadeau aan medewerkers en zakelijke relaties. Want wees nu eens eerlijk: wie wordt nu niet blij van een persoonlijke drinkfles die ook nog eens duurzaam, stevig en lekvrij is?

Groen imago en een betere wereld

Veel ondernemers vinden het steeds belangrijker om een steentje bij te dragen aan de wereld. Het is een goede stap naar een beter wereld. Het verduurzamen geeft ondernemers daarom ook een goed imago. Wil je werken aan duurzaam en groen imago van je bedrijf? Kies dan voor duurzaam en start vandaag nog met duurzame waterflessen in plaats van oude vervuilende. Goed voor de wereld, portemonnee en het imago!