Beautiful Bag

Mooie Tassen en meer!

Alles wat je moet weten over wimperextensions

Steeds meer vrouwen maken gebruik van wimperextensions. Vrouwen willen er moei uit zien maar eigenlijk geen moeite doen om dagelijks voor de spiegel te staan. Dit moet wel als je mascara op moet doen. Want om hetzelfde effect te krijgen als met de wimperextensions, moet je veel mascara opdoen. Maar wat zijn extensions? Dit zijn eigenlijk nepwimpers. Het is een verlenging van je echte wimpers. Met nepwimpers moet je ze er elke dag afhalen maar met wimperextensions kan je ze enkele dagen/weken erop laten zitten. Het hangt af van de soort wimperextention die je neemt of het aan je wimpers wordt vastgeplakt of aan je ooglid, maar hier zo meer over.

Natuurlijke wimperextensions

Er zijn diverse technieken hoe de extensions erop gezet kunnen worden. Ten eerste heb je de one-by-one techniek. De naam zegt het al; de wimperharen worden één voor één op je wimper of ooglid geplakt. Dit maakt het heel natuurlijk omdat de nepwimpers gemixt worden met je echte wimpers.

Het verwijderen van je make-up; hoe doe je dat met wimperextensions?

Met wimperextensions heb je geen mascara nodig maar toch willen veel vrouwen oogschaduw opdoen of een lijntje boven hun oog tekenen. Dit moet er ook gewoon afgehaald worden aan het eind van de dag. Dit is ook zeker mogelijk met wimperextensions maar je moet wel goed opletten. Zo moet je bijvoorbeeld geen remover op oliebasis gebruiken want de olie leidt ertoe dat de lijm los kan laten. Daarnaast moet je ook niet te hard wrijven over je extensions. Ook dit kan ertoe leiden dat ze gaan uitvallen.

Cursus om wimperextensions te zetten

Ben je een echte fan van wimperextensions? Misschien moet je het dan overwegen om een cursus wimperextensions te doen. Dit kan je alleen doen of met je vriendinnetjes, zodat jullie voortaan zelf jullie extensions kunnen zetten.