Beautiful Bag

Mooie Tassen en meer!

Een maatpak is wat jou nog unieker maakt

Een goed passend pak gaat verder dan een jasje in een andere maat dan de broek. Ieder lichaam heeft verschillen en zal dus ook nooit hetzelfde model passen zoals bedoeld is. Doordat iedereen anders is past een gewoon kostuum dus eigenlijk de meeste mannen net niet. Een te groot jasje waarbij de schoudervulling niet mooi uitkomt, een broek met te wijde pijpen, dit ziet er allemaal onverzorgd en onprofessioneel uit. Maar zelfs als professioneel niet jouw stijl is trek je je pak altijd aan voor een belangrijk moment. De bruiloft van vrienden bijvoorbeeld, hiervan hangen de foto’s ook in de woonkamer van het echtpaar. De oplossing een maatpak.

Voor iedere gelegenheid

Er zijn heel veel momenten te bedenken waarbij een goed passend pak het verschil maakt. Foto’s die op deze gelegenheden gemaakt worden blijven vaak een lang aandenken waar je dus goed op wilt staan. Doordat een maatpak helemaal op je eigen maat en stijl wordt ontworpen is het een uniek kledingstuk dat niemand anders in zijn kast heeft hangen. Zeker als je vaker een pak draagt is een maatpak een goede oplossing. Iets wat op maat gemaakt is zit automatisch ook lekkerder. Dus als je iedere dag een pak draagt is een maatpak een must-have. Een maatpak hoort dus in iedereen zijn kast thuis.

De moderne man is ook duurzaam

Duurzaamheid speelt in de huidige maatschappij een grote rol. Het eenmalig gebruiken van plastic proberen we zoveel mogelijk tegen te gaan en we willen zorgen dat alles van hogere kwaliteit is zodat we geen nieuwe dingen hoeven aan te schaffen. Een maatpak van www.pakkend.nl draagt ook bij aan deze duurzaamheid aangezien een goed passend pak ervoor zorgt dat je maar 1 pak nodig hebt en dus altijd meteen weet wat je aandoet. Omdat je 1 kledingstuk hebt is dit aanzienlijk duurzamer. Kortom een maatpak is een goede duurzame investering in jezelf!