Beautiful Bag

Mooie Tassen en meer!

Gezocht op embleem borduren

embleem bordurenWij wilde graag wat veranderen in de keuken. Zo wilde we dat mensen de koks konden onderscheiden. Wij wilde dat in eerst instantie doen met bepaalde kleding alleen dat was geen succes. We zijn toen wat gaan kijken op internet en kwamen met het idee om een embleem borduren. Zo kan je duidelijk zien wie er een hoge rang heeft in de keuken. Wat betreft de kosten is dat erg voordelig. Voornamelijk vandongenmetdekroon.nl/ was erg goedkoop, terwijl er hele goede recensies staan. Zo stond er dat ze goed kwaliteit leveren en dat ze ook nog eens een uitstekende service hebben.

Ik heb er toen voor gekozen om het bedrijf in te schakelen. Het enigste wat ik hoefde te doen was contact opnemen en zeggen wat ik allemaal wilde hebben. Volgens hun was dat geen enkel probleem. Ze zijn toen direct aan de slag gegaan!

Echt een aanrader. Borduurmachine

In totaal heb ik maar vijf dagen hoeven wachten op mijn bestelling. Dat vind ik erg netjes. Het bedrijf verdiend daarom ook een groot compliment. Ook de kwaliteit was goed. Het embleem was goed erop gezet en daarom is het ook echt een aanrader. Het bedrijf levert namelijk fantastisch werk. Alles wat je als klant hoopt, maken ze waar. Wil je een embleem borduren? Ga dan snel naar de website voor meer informatie. Mocht je er niet uitkomen kan je uiteraard telefonisch contact opnemen of via de mail. Ze staan je graag te woord!