Beautiful Bag

Mooie Tassen en meer!

Jouw jongen komt de zomer wel door met een luchtig zomeroverhemd!

overhemd jongens

De zomer staat weer voor de deur. Dit betekent warme zomerdagen en zwoele zomeravonden. De temperaturen kunnen flink oplopen in de zomer, maar het kan ook ineens met bakken uit de lucht vallen. Het is handig om in de garderobe van jouw zoon rekening te houden met dit wisselvallige zomerweer. De zomer is namelijk een nogal wispelturig seizoen. Het ene jaar is het prachtig weer met volop zon, terwijl het andere jaar het rond de 20 graden blijft en het hard waait. Maar, wat trek je jouw zoontje aan met zulk lastig weer? Het antwoord op deze complexe vraag is simpel: een zomers overhemd!

overhemd jongens

 Overhemd en jongens: de perfecte combi!

Een zomers overhemd is onmisbaar in de kledingkast van jouw jongen. Hij kan het dragen als het wat warmer weer is, omdat het lekker luchtig is en daardoor zorgt dat de warmte goed het lichaam kan verlaten. Daarnaast zijn er ook overhemden van wat dikker materiaal en met lange mouwen, die helemaal op-en-top zijn voor een wat koudere zomerdag. Maar, is een overhemd wel stoer genoeg voor jouw jongen? Hieronder volgen twee printjes die helemaal hip zijn voor op een overhemd nu. Als jouw zoontje een van deze twee overhemden draagt, weet je zeker dat hij helemaal volgens de trends van nu gestyled is en aan de lopende band complimenten zal krijgen over zijn geweldige outfit. Want, wie houdt er nou niet van een complimentje op zijn tijd?

 Een Hawaï overhemd

Een overhemd jongens, dat is geen combinatie die vaak ziet. Dat is eigenlijk zonde, omdat er zoveel leuke printjes bestaan voor op een overhemd. Zo heb je vrolijke bloemetjes voor een echt Hawaiiaans sfeertje. Als het dan wat slechter weer is op een dag, en jouw zoontje voorbij komt in zijn kleurrijke overhemd, dan is de sfeer gelijk goed en heeft iedereen gelijk een lach op zijn gezicht. Het is ook zo’n schattig gezicht, een klein jochie in een groot zomers overhemd.

 Een army overhemd

Een army overhemd is voor de wat stoerdere jongens. Een army print is vaak wat donkerder en heeft de kleuren zwart, grijs en groen in zich. Als je jongen zich wat somberder voelt en geen zin heeft in een overdreven Hawaï overhemd, dan is een army overhemd een heel goed alternatief.

En, heb jij ook genoeg inspiratie kunnen opdoen voor een zomers overhemd voor jouw kerel? Waar wacht je dan nog op?! Bezoek snel een winkel en ga gezellig met hem passen. Veel plezier!