Beautiful Bag

Mooie Tassen en meer!

Op zoek naar een goedkope kapper in Utrecht

Wanneer je op zoek bent naar een goedkope kapper Utrecht, kijk dan eens op de site van Kapsalon Deal. De eigenaren Dennis en Albert hebben een no nonsense mentaliteit die uitnodigend werkt en die zorgt voor een ongedwongen sfeer in deze zaak. Een voordeel is dat je zonder afspraak hier terecht kan. Dit is voor mij een geniale oplossing omdat ik vaak op sta en dan bedenk dat ik naar de kapper moet. Meestal bij een andere zaak moet je dit al dagen van tevoren aangeven en een afspraak maken, maar dat hoef ik nu gelukkig niet te doen.  

Mooi kapsel, volgens de laatste trends

Bij de goedkope kapper hier in Utrecht kunnen zowel dames als heren, maar ook kinderen terecht. Maar ook studenten zijn hier aan het juiste adres. Zodra je hier heen gaat overleg je eerst met de kapper welk model je wilt hebben en daarna gaat deze voor je aan de slag. Soms geeft deze je ook tips om een andere look te nemen, maar niets wordt er gedaan zonder jouw goedkeuring. 

Voor mij was het weer hard nodig om mijn haren te laten restaureren en het resultaat mag er dan ook zeker wel zijn, ik kan er voorlopig weer tegenaan.