Beautiful Bag

Mooie Tassen en meer!

Positielingerie is de ideale oplossing voor een snel veranderend lichaam

Tijdens een zwangerschap verandert uw lichaam. Zowel van binnen als van buiten zijn deze veranderingen snel merkbaar. Naast het feit dat de baby in uw buik razendsnel groeit, worden uw borsten ook steeds groter en gevoeliger. Zwangerschapskleding komt in dat geval goed van pas.

Zwangerschapsbeha’s voor comfort en groei

Voor een aanzienlijk deel van de vrouwen is positielingerie de ideale oplossing voor de groeiende borsten, buik en ribbenkast. Een normale beha kan in de loop van de zwangerschap namelijk behoorlijk gaan knellen. Dankzij positielingerie is dit verleden tijd. Een zwangerschapsbeha is rekbaarder en groeit op die manier mee met uw veranderende borsten. Ook zijn de bandjes breder en is de stof zachter voor een fijn en comfortabel gevoel.  Bovendien is het nog goed voor uw lichaam ook. Door knellende en slecht zittende lingerie kan namelijk striae ontstaan.  Zwangerschapskleding weet dit in veel gevallen te voorkomen.

 

  

Negen maanden stijlvol en aantrekkelijk

Zwangere vrouwen zijn natuurlijk prachtig, maar het kan gebeuren dat u zich tijdens een zwangerschap minder aantrekkelijk voelt. Met mooie lingerie is dit gevoel absoluut niet meer nodig. U heeft een ruime keuze uit aan lingerie in verschillende maten en soorten. Denk naast meegroeibeha’s onder andere aan zwangerschapstops en badpakken.

 

Met een stijlvol zwangerschapsbadpak kunt u negen maanden lang blijven zwemmen en tegelijkertijd zelfverzekerd en aantrekkelijk voor de dag komen. Bij diverse lingeriewinkels kunt u terecht voor comfortabele lingerie dat er toch stijlvol uit ziet. U heeft een ruime keuze uit aan lingerie in verschillende maten, soorten en kleuren. Denk naast meegroeibeha’s onder andere aan zwangerschapstops, badpakken en broekjes.