Beautiful Bag

Mooie Tassen en meer!

Santoni staat voor Italiaanse degelijkheid

Ben jij net zo’n fan van luxe en degelijkheid als ik? En hou je ook net zo veel van mooie kleding en schoenen als dat ik dat doe? Dan is wat ik nu ga vertellen echt iets voor jou! Zelf ben ik namelijk helemaal gek op het Italiaanse schoenenmerk Santoni. Deze luxe schoenen worden al sinds 1975 gefabriceerd en zijn niet meer weg te denken uit het huidige straatbeeld. Zelf ben ik gek op Santoni omdat deze schoenen echte klasse uitstralen. Daarbij zitten ze ook nog eens ontzettend lekker en is de kwaliteit van zeer hoog niveau. Benieuwd naar wat voor modellen er allemaal bestaan?

Santoni biedt veel verschillende mogelijkheden

Niet alleen de kwaliteit van Santoni is opvallend als je het vergelijkt met andere grote merken, ook het enorme aanbod herenschoenen is iets dat mij persoonlijk erg fascineert. Zo kun je voor werkelijk iedere denkbare situatie een geschikt model vinden dat jou zonder twijfel goed zal staan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan veterschoenen en gespschoenen of handgemaakt chique schoenen. Maar ook biedt Santoni verschillende soorten sneakers aan welke goed zullen staan onder bijvoorbeeld een spijkerbroek. Daarmee is er dus zowel voor de casual look als voor de nette formele look altijd een geschikt paar te vinden. Zelf vind ik het heel fijn dat wanneer ik een geschikt model gevonden heb, deze in meerdere kleuren verkrijgbaar is. Daarbij speelt ook mee dat ik erg lang heb gezocht naar een schoenenmerk dat mij echt goed past. Santoni past mij perfect en het is dan heel fijn dat ze meer aanbieden dan maar één type schoen.

Echte kwaliteit herenschoenen

De kwaliteit van Santoni heb ik tot nu toe met bijna geen andere merken kunnen vergelijken. Als echte liefhebber van degelijke herenschoenen kan ik je vertellen dat ik al ontzettend veel verschillende modellen heb gedragen. Dit komt omdat ik mij voor mijn werk in de meeste gevallen formeel kleed. Dan is het natuurlijk ontzettend fijn hier goed schoeisel bij te vinden. Daarbij vind ik de kwaliteit ontzettend belangrijk omdat ik hierdoor niet telkens nieuwe schoenen hoef te kopen. Bij Santoni is de kwaliteit uitmuntend omdat er nauwkeurig getest wordt voordat een schoen de fabriek verlaat. Ook na intensief gebruik blijft deze schoen netjes en blijft deze lekker zitten en zo kun je nog jaren doen met een paar handgemaakte schoenen.

Een tip die ik je zou willen geven bij de aanschaf van een prachtig paar is om eerst goed na te denken voor welke situatie je iets nodig hebt. Daarmee voorkom je een miskoop en ook maakt dit het proces om een geschikt paar uit te zoeken een stuk makkelijker.