Beautiful Bag

Mooie Tassen en meer!

7 voordelen van het dragen én bedrukken van de bodywarmer 

Bodywarmers bedrukken

Terwijl je buiten aan het werk bent, wil je zonder te veel belemmering aan de slag. Of dat nu tijdens het tuinonderhoud is of bij het afleveren van pakketten. Je richt je werk optimaal in, zodat je in een relatief korte tijd zo productief mogelijk kunt zijn. Een van de manieren om dat te doen is door de juiste kleding te dragen. Hoge kwaliteit die comfortabel zit, zonder dat je onderkoeld of oververhit raakt door de buitentemperatuur.  

Een effectief kledingstuk dat iedereen in zijn kast moet hebben wanneer hij voornamelijk buiten werkt, is de bodywarmer. Deze heeft misschien niet een al te sexy imago, maar het tegendeel is waar. Wanneer de bodywarmer goed aansluit en je die combineert met mooie onderkleding, krijgt de bodywarmer een sportieve en vlotte uitstraling. En voor een professionele look laat je de bodywarmer bedrukken. De 7 voordelen van het dragen en laten bedrukken van de bodywarmer lees je in deze blog. 

 1. Je bodywarmer bedrukken met je eigen ontwerp en wensen 

Wil je opvallen en ervoor zorgen dat voorbijgangers je onthouden? Terwijl je in het centrum van de stad aan het werk bent of door de omgeving rijdt en pakketten bezorgt, kom je dagelijks honderden mensen tegen. Zorg ervoor dat je opvalt door je bodywarmer te bedrukken. Het leuke is dat je geheel je eigen ontwerp kunt laten bedrukken en dat niemand anders erin loopt. Behalve je collega’s dan. De opties voor het bedrukken van je bodywarmer zijn uiteenlopend. Niets is te gek, mits het gepast is natuurlijk. Wat dacht je van de volgende ideeën: 

 • Het logo van je bedrijf dat op je rug en borstzak prijkt 
 • De leus van het bedrijf die op afstand goed leesbaar is 
 • Een grafisch ontwerp dat betrekking heeft op je bedrijf 
 • De contactgegevens van je bedrijf die subtiel zijn aangebracht 
 • Een inspirerende en pakkende motto 

Net wat jij uit wilt stralen kun je met het bedrukken van de bodywarmer realiseren. Uiteraard kun je ook verschillende ideeën met elkaar combineren. Zolang het niet te druk is en de professionaliteit ondermijnt. Zorg je voor te veel visuele elementen op de bodywarmer, dan weten voorbijgangers niet meer waar ze naar moeten kijken en zullen ze je minder goed onthouden. 

 1. Je bodywarmer dragen voor de juiste warmte 

Een groot voordeel van de bodywarmer is dat je er niet in wegzwemt. Een dikke winterjas met mouwen kan de werkzaamheden behoorlijk in de weg zitten, omdat je het op een gegeven moment echt té warm krijgt. En trek je de jas uit, dan krijg je het weer te koud. Dan is de bodywarmer een goede oplossing. Die houdt je romp warm, maar de hoge temperatuur van je lichaam kan ook weer gemakkelijk ontsnappen. 

 1. Een professionele look dankzij de bedrukte bodywarmer 

De bodywarmer heeft een sportieve uitstraling, maar kan ook heel professioneel ogen. Dat is te danken aan het strakke ontwerp dat je hebt gemaakt en waarmee je de bodywarmer laat bedrukken. In de eerste plaats vanwege omdat je de bedrijfslogo op een stijlvolle manier neerzet, maar ook vanwege de keuze die je maakt voor de kleurcombinaties.  

Dat geldt overigens niet alleen voor de bodywarmer. Ook het bedrukken van andere kledingstukken zorgt voor een strak geheel met een professionele uitstraling. Laat bijvoorbeeld de polo bedrukken die je onder je bodywarmer draagt. 

 1. Voldoende bewegingsvrijheid bij het dragen van de bodywarmer 

De bodywarmer zorgt voor precies de juiste temperatuur tijdens het werken buiten. Je armen zijn vrij, waardoor de warmte goed ontsnapt, terwijl je romp op temperatuur blijft. Niet te heet en niet te koud, dus je kunt je focussen op je werk. Niet alleen vanwege de comfortabele warmte, maar ook vanwege de bewegingsvrijheid die de bodywarmer met zich meebrengt. Een dikke winterjas houdt je misschien warm, maar beperkt je armen die hun werk goed en snel willen doen. De bodywarmer geeft je daarentegen de nodige bewegingsvrijheid om efficiënt en productief je doelen van de dag te behalen. 

 1. Onderscheid maken met de bedrukte bodywarmer 

Een groot voordeel van het laten bedrukken van de bodywarmer is natuurlijk het ontwerp dat je helemaal zelf in kunt vullen. Dat maakt dat je unieke werkkleding krijgt die zich onderscheidt van de concurrentie. Zeker met een goed ontwerp val je op en zullen mensen in de omgeving je onthouden. Dat gaat natuurlijk wel samen met de uitstekende service die je levert. Want slechte service in combinatie met een opvallende branding blijft de mensen ook bij. 

 1. Een bodywarmer met voldoende opbergzakken 

Tijdens je werkzaamheden wil het nog wel eens voorkomen dat je klein gereedschap snel wilt opbergen. Automatisch reiken je handen naar de zakken in je bodywarmer. Een goede bodywarmer die je tijdens het werk draagt, heeft voldoende en diepe zakken waar je van alles in kwijt kan. Kunst is om je sleutels en telefoon niet kwijt te raken tussen alle andere gereedschap in de steekzakken. 

 1. Herkenbaar over straat in de bedrukte bodywarmer 

Het laatste maar waarschijnlijk belangrijkste voordeel van het bedrukken van de bodywarmer is dat je de herkenbaarheid van je bedrijf vergroot. Komt in eerste instantie het best tot uiting wanneer je je bedrijfslogo op de bodywarmer aanbrengt. Maar ook wanneer je opvalt met een uniek ontwerp waar mensen hun hoofd voor omdraaien. Een sterk ontwerp dat je laat bedrukken op de bodywarmer zorgt er niet alleen voor dat mensen echt gaan kijken. Ze gaan je onthouden en de volgende keer dat jullie elkaar weer ontmoeten, zullen ze je herkennen. 

Waar wacht je op met het laten bedrukken van de bodywarmer? 

Je weet nu wat de voordelen zijn van het dragen van de bodywarmer, mocht je die nog niet in je werkgarderobe hebben. Je weet ook wat de voordelen zijn van het laten bedrukken van de bodywarmer, die zijn minstens zo belangrijk. Zet een goed ontwerp neer waarmee je je bedrijf tentoonstelt en zorg voor een sportieve en professionele look terwijl jij en je collega’s in de buitenlucht aan het werk zijn. Succes gegarandeerd en ondertussen kun je productief én comfortabel je werk doen.