Beautiful Bag

Mooie Tassen en meer!

Een goede workout outfit scoren!

We weten allemaal dat vrouwen meer keuze hebben wanneer het aankomt op kleding. Maar dat hoeft niet te gelden met sportkleren. Zo heb je voldoende sport herenkleding waar mannen uit kunnen kiezen om hun workout naar een hoger niveau te tillen. Dus nu hangt ook voldoende sportkleding heren in de kast om meerdere dagen in de week te knallen. Wij zetten een paar stijlvolle onderdelen van de outfit op een rijtje. 

 

Mannen sportkleding voor een stijlvolle workout

Zorg dat je figuur tot zijn recht komt in je sportoutfit. Ga voor mannen sportkleding die niet al te strak om je lichaam heen zit. Dit kan namelijk tegen je gaan werken wanneer je oefeningen dient uit te voeren. 

Broeken

Misschien niet het eerste waar je aan denkt bij mannen sportkleding, maar de herenlegging is essentieel voor jouw workout. De legging kun je dragen als laagjes onder een korte broek of een lange broek voor maximale ondersteuning en stijl tijdens het sporten. De meeste leggings zijn gemaakt van polyester en elastaan voor een optimale pasvorm aan de benen en voor warmte, steun en comfort tijdens het sporten. Mocht je toch niet houden van deze strakkere fit, ga dan voor een slim fit sportbroek – vele malen beter dan een wijde joggingbroek. Goed te stylen met een wijder T-shirt en sneakers. Redenen genoeg om vandaag nog een legging aan te schaffen.

 

Tops

Kies het juiste materiaal bij het T-shirt. Let er vooral op dat je mannen sportkleding is gemaakt van materiaal dat ademt. Het materiaal van je sportkleding draagt bij aan de goede temperatuur van je lichaam en aan de hoeveelheid dat je zweet. De stof zorgt ervoor dat je het zweet goed kunt afvoeren, waardoor je voldoende afkoelt tijdens het sporten. Neem altijd een vest of een sweater mee naar de sportschool. Deze kun je dragen tijdens je warming-up en wanneer je klaar bent met sporten. Op die manier zorg je dat je tijdens je warming-up snel de juiste lichaamstemperatuur bereikt. Hiermee voorkom je ook dat je na je bezoek aan de sportschool kou vat.

 

Schoenen

Schoenen met een goede pasvorm zijn, vooral bij intensieve workouts zeer belangrijk. Ze vangen al je schokken op en zorgen ervoor dat je al je uurtjes vol kunt maken in de sportschool. Waar je op moet letten is de breedte van de schoen, die moet perfect aansluiten bij de breedte van de voet. Te brede schoenen verhogen de kans op blaren en verminderen de stabiliteit die je juist nodig hebt. Wij raden af om je sportschoenen te gebruiken in vrije tijd, je loopt de schoen kapot en dat gaat ten koste van de steun. Houd je sportschoenen clean!