Beautiful Bag

Mooie Tassen en meer!

Een telefoonhoes laten bedrukken als cadeau

telefoonhoes bedrukken

Mijn moeder werd vorige maand vijftig jaar en ik vind het leuk om haar echt iets heel speciaals te geven aan haar, iets wat dicht bij haar staan. Een telefoonhoes bedrukken kwam al snel in mij op. Dat had ik laatst namelijk gezien bij een vriendin van mij en dat leek mij wel heel erg leuk. Jij kon natuurlijk een foto kiezen van internet en die erachter op doen maar wat nog veel leuker is, is dat jij ook een eigen gemaakte foto erop kan doen. Op die manier wordt het echt een super speciaal cadeau voor mijn moeder. Het was natuurlijk wel even lastig om te bedenken welke afbeeldingen ik dan zou kiezen. Om erachter te komen wat zij nou echt leuk vond heb ik heel onschuldig een keer gevraagd wat haar favorieten foto uit het album van vorig jaar was.

telefoonhoes bedrukken

Een leuke verrassing

Mijn moeder had natuurlijk niets door dus zij wees een paar foto’s aan die dicht bij haar hart stonden. Ik wist gelijk dat ik die zou gebruiken om de telefoonhoes te bedrukken. Toen ik de bestelling plaatste kon ik niet wachten totdat het binnenkwam. Enkele tijd later lag er een pakketje op mij te wachten toen ik thuis kwam. Tot mijn geluk had mijn het net gezien, want die zat nog op werk. Uiteindelijk heb ik er twee besteld omdat ik niet kon kiezen. De een was met een foto van onze lieve hond. De ander was een foto van mij vroeger toen ik nog jong was.

telefoonhoes bedrukken

Meer verhalen