Beautiful Bag

Mooie Tassen en meer!

Inspiratie leukste bruidskapsels

Wanneer je eenmaal de jurk van je dromen hebt gevonden, de bijpassende schoenen en bruidsondergoed, is het tijd om de laatste hand te leggen. Het mooie uiterlijk van de bruid zal opstaan of vallen met het leukste kapsel van de bruid. Wat altijd goed in de smaak valt is de combinatie van de jurk en het kapsel. Als je een lichte jurk draagt, is een royaal kapsel erg goed. Als je een off-shoulder jurk of een laag uitgesneden halster hebt, is het erg mooi om je haar te kammen. Hieronder staan enkele prachtige voorbeelden voor bruidskapsels.  

Goed begin is het halve werk

Het is zeker mogelijk om bij kappers bruidskapsels uit te proberen. Het is handig om even te experimenteren voor jezelf wat je favoriete kapsel is. Wanneer je hier de tijd voor neemt, kom je vaak op veel ideeën en doe je inspiratie op. Vaak delen vrouwen ook ideeën met elkaar uit tijdens het uitproberen van bruidskapsels. Het is dan wel handig om van tevoren de kapper even in te lichten wat de bedoeling precies is. Knip foto’s uit tijdschriften of maak een digitaal moodboard via Canva of Pinterest. Dit scheelt een hoop werk voor de kapper en zo komt hij/zij niet voor verrassingen te staan en daarbij wordt het resultaat ook effectiever. Plus er kunnen vaak ook foto’s worden gemaakt en die kan je zelf later terug terugkijken.

Net een andere stijl

Een echte klassieker bij het nemen van een bruidskapsel is de up-head, maar tegenwoordig zijn er steeds meer veranderingen. Vaak zijn mensen meer geneigd om het iets meer ontspannen en ongedwongen aan te pakken. Laat de plukjes uit je haarknotje steken, of gewoon een bosje haren, zonder alle haren op slot te doen. Een mooi voorbeeld was van Prinses Meghan Markle tijdens haar trouwdag. Iets heel anders, wat ook leuk is om mee te nemen in gedachte is een complete bruidslingerie. Dit kan je onder de jurk dragen en kan wellicht ook zorgen voor een betere uitstraling.

Volledig los

Het kan ook heel leuk zijn om je haar volledig los te laten. Je kan het dan bijvoorbeeld prachtig laten krullen of stijlen. Dit geeft een vrouwelijke, elegante en chique uitstraling. Daarbij zijn er ook altijd diverse haaraccessoires beschikbaar. Zo heb je bijvoorbeeld de hoofdtooi, die ziet er erg klassiek uit en kan ervoor zorgen dat het haar het gezicht goed bedekt. In The Beautiful Bride Shop hebben ze een breed assortiment als het gaat om bruidsaccessoires die onder andere je make-up perfecter kunnen maken.