Beautiful Bag

Mooie Tassen en meer!

Jouw spullen laten personaliseren

Wat tegenwoordig ontzettend hip is, is het laten personaliseren van je persoonlijke spullen. Een T-shirt laten personaliseren is best gebruikelijk en dat zie je ook regelmatig, maar er zijn genoeg spullen die je niet zo vaak voorbij ziet komen. Denk aan tassen en sieraden. Wij gaan eens wat voorbeelden nemen van spullen die je kan laten personaliseren!

Sieraden

Iets wat ook erg populair is, is je initialen laten zetten in sieraden. Dit is niet alleen heel persoonlijk en mooi voor jezelf, maar ook voor iemand anders! Denk aan de eerste letters van je voornamen, je sterrenbeeld, ga zo maar door. Het is ontzettend mooi om dit te laten doen in een sieraad wat in de familie door gaat. Zo draagt je dochter en daarna je kleindochter en ga zo maar door het familiesieraad. Ook is het heel mooi om cadeau te doen aan je partner, je beste vriendin of je moeder. Het is ontzettend persoonlijk en wordt altijd ervaren als een prachtig cadeau.

Tassen

Wat je nu veel voorbij ziet komen, zijn beschilderingen van tassen. Zo personaliseer je je eigen tas en kan je er een eigen design op maken. Je zorgt er dus eigenlijk voor dat je tas exclusief wordt en jij een one of a kind hebt. Maakt niet uit of het van een merk is dat vele dragen, je maakt het persoonlijk door je eigen ontwerp erop te schilderen. Het leukste is natuurlijk om dit dan ook zelf te doen. Dit zorgt ervoor dat het nog persoonlijker is en kan je er ook echt trots op zijn.

Schoenen

Vooral Converse, het wel bekende merk van de All Stars, doet veel met het personaliseren van schoenen. Veel mensen lopen rond met All Stars. Dit is ook helemaal niet erg, want de schoenen zitten lekker en passen overal bij. Wel is het leuk om het toch een beetje bijzonder te maken. Dit kan je dan ook gewoon thuis doen. Zoek een tutorial op YouTube hoe je een bijzonder effect in je schoen laat overlopen, of beschilder je schoen thuis met de losse hand!

Tshirtdeal.nl

Bij tshirtdeal.nl kan je je eigen T-shirt laten bedrukken. Dit kan voor verschillende reden zijn. Denk aan werk, een evenement waar je naartoe gaat, voor een festival, voor de sport, ga zo maar door. Je kan geheel creatief zijn in wat je wil laten bedrukken en tshirtdeal.nl zorgt ervoor dat dat op jouw shirt komt. Dit kan een inspirerende tekst zijn, een logo of een gezicht, alles kan! Je bent hier dus geheel vrij in om dit te ontwerpen. Laat je adviseren door tshirtdeal en personaliseer jouw T-shirt nu!