Beautiful Bag

Mooie Tassen en meer!

Keycords bedrukken met je eigen print

Wil je je eigen keycords bedrukken met het logo van je bedrijf, een zelf uitgekozen motief of met een gepersonaliseerde tekst zodat je deze als uniek cadeautje kunt geven? Dan wil je wel uit kunnen gaan van kwaliteit van zowel de keycord zelf als dat de bedrukking niet snel afgeeft. Dit kun je doen door je keycord te laten bedrukken bij een expert die weet hoe je dit op een professionele manier kan doen. Als je je keycord laat bedrukken bij Keycord-Lanyard, weet je zeker dat je een product krijgt dat voldoet aan je wensen en die je kunt gebruiken voor je huissleutels, als promotiegeschenk of tijdens evenementen.

Handig voor jezelf

Je huissleutels kwijtraken is een van de meest voorkomende erge situaties die je kan overkomen. Door een keycord te gebruiken is de kans dat dit gebeurt veel kleiner. Helemaal als je je keycord laat bedrukken met een eigen print. Deze print kun je zelf aanvullen bij Keycord-Lanyard om zo je eigen unieke keycord te kunnen krijgen. Je kiest zelf uit wat voor keycord je wilt hebben, met welke extra handigheidjes je erbij wilt en hoe deze eruit moet zien, en binnen zeer korte tijd ontvang je je keycord in de brievenbus. Dit alles geregeld binnen enkele klikken op de webshop.

Goed voor je bedrijf

Naast individueel gebruik is keycords bedrukken ook erg geschikt voor je bedrijf. Lever het logo van je bedrijf aan, geef aan hoeveel keycords je nodig hebt en je ontvangt je kwalitatieve bedrukte keycords binnen no-time. Dit is onder andere handig voor het dragen van je entreebewijs bij een congres of om hier uit te delen voor meer naamsbekendheid en klantbinding bij je doelgroep. Je kunt zelf kiezen welke uitingen er op de keycords bedrukt worden, van je logo tot je slogan en websitenaam of campagne. Keycords komen zowel op zakelijk niveau als privé altijd goed uit en daarom is het bedrukken van je keycords bij Keycord-Lanyard in elke situatie een goed idee.