Beautiful Bag

Mooie Tassen en meer!

Over Olymp overhemden

Yeh, Eindelijk! Na oneindig veel sollicitatiebrieven te hebben geschreven waar keer op keer niets uitkwam is het eindelijk raak. Na alle afwijzingen, of omdat ik te weinig ervaring had, of omdat ze de voorkeur gaven aan iemand anders, of erger nog dat ik helemaal geen reactie kreeg, is het eindelijk zover. Ik ben uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek!

Na mijn afstuderen aan de universiteit van Rotterdam, wat alweer ruim zeven maanden geleden is, heb ik mij vol op het solliciteren gestort. En nu met succes. Ik voel me super, ik voel me helemaal op de top, bijna als een Olympisch kampioen, al is dat misschien wat overdreven want ik heb de baan nog niet binnen. Oké, even terug in de realiteit kom ik bij het volgende dilemma: wat ga ik aan doen naar dat gesprek? Nu ik deze kans krijg moet ik natuurlijk wel goed voor de dag komen. Mijn kennis en kunde op de juiste manier ingepakt, want de eerste indruk is hartstikke belangrijk. En die kan je ook niet meer overdoen. Het schijnt zelfs zo te zijn dat de eerste indruk in de eerste 10 seconden al wordt bepaald. Kortom, ik wil er netjes en professioneel uitzien. En hiervoor heb ik een goed zittend, modieus en zakelijk overhemd nodig.

Olymp overhemden

Een kledingmerk dat hier heel goed bij past is het merk Olymp. Ik heb ze in de winkel gezien en ze lijken me uitermate geschikt voor deze gelegenheid. Er zijn modellen met een klassieke of juist een moderne uitstraling, met een wijde of een strakke pasvorm. Bovendien zijn alle overhemden gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal, maar wel met een nette prijs. Voor mij is dat ideaal want ik heb de baan nog niet en ik heb te maken met een budget. Er is vast een Olymp overhemd te vinden dat ik voor deze sollicitatie kan aanschaffen.

Tip: https://www.hemdvoorhem.nl/olymp-aanbieding

De gehele collectie is overigens ook online te vinden. Ik surf op mijn gemakje rond. Nog steeds in opperbeste stemming. Ik wil succes uitstralen, maar niet ouderwets overkomen. Het aanbod is groot; naast meerdere pasvormen is er ook nog eens keuze uit zeven verschillende boorden, allemaal met een andere uitstraling. Ik kies uiteindelijk voor een mooi zwart slimfit overhemd met een ‘cut away’ boordje. Dat maakt het overhemd wat jeugdiger. Die uitstraling past goed bij mij en ik denk ook bij het bedrijf waar ik ga solliciteren. Op naar de sollicitatie en als ik de baan krijg ga ik nog een paar overhemden uitzoeken.