Beautiful Bag

Mooie Tassen en meer!

Payot Pâte Grise

Bijna iedereen heeft er wel eens last van (gehad): puistjes. Vaak worden deze veroorzaakt doordat de klieren in de huid meer talg aanmaken dan nodig. De poriën raken dan verstopt en er ontstaat een mee-eter. In de mee-eters kunnen vieze bacteriën terechtkomen en wanneer dit gebeurt, bestaat de kans dat er een puist ontstaat. Heel vervelend natuurlijk. Gelukkig biedt Payot de oplossing.

Hoewel de producten van de Payot Pâte Grise productlijn geschikt zijn voor ieder huidtype, zijn ze voor mensen met een onzuivere huid onmisbaar in de dagelijkse beautyroutine. De Pâte Grise L’Originale is al sinds 1947 een bekend middel tegen puistjes. Om het succes te vieren heeft Payot een gehele productlijn om de crème heen gemaakt, zodat een zuivere huid voor iedereen binnen handbereik is.

         Het geheime recept van de Pâte Grise L’Originale laat puistjes zo snel mogelijk rijpen, waardoor deze ook zo snel mogelijk weer verdwijnen. Amandelextract verlicht de huid, leisteenextracten controleren de overtollige talgafscheiding en zinkoxide kalmeert de gevoelige huid. Deze combinatie maakt de huid schoon, zuiver en helder. De crème breng je ’s avonds voor het slapen gaan aan op opkomende puistjes. Een dikke laag zal ervoor zorgen dat de puistjes sneller rijp worden, uitdrogen en vervolgens snel weer zullen verdwijnen.

         Een ander effectief middel tegen puistjes uit de productlijn is de Payot Pâte Grise Spéciale 5. Deze crème droogt alle oneffenheden en puistjes uit die al in een rijp stadium zijn. Het kan ’s ochtends en ’s avonds aangebracht worden op een schone huid. Essentiële melaleuca-olie en salicylzuur zorgen ervoor dat de puistjes, die niet meer pijnlijk zijn, verdwijnen als sneeuw voor de zon.

         Om overdag je puistjes te verbergen en tegelijkertijd uit te drogen, kan je de Payot Pâte Grise Stick Couvrant gebruiken. Deze camouflagestick heeft een uitdrogende, zuiverende werking en bevat concealer om je onzuiverheden te verbergen. Pigmentvlekken, roodheid en onzuiverheden kunnen bedekt worden met deze handige camouflagestick. De emulsie smelt samen met de huid zodat het een natuurlijke finish geeft.

         Ook andere producten uit de Payot Pâte Grise productlijn, zoals de Expert Points Noirs, Gelee Nattoyante en de Masque Charbon, werken effectief tegen puistjes. Voor het allerbeste resultaat tegen onzuiverheden gebruik je een combinatie van de producten uit de lijn. Je huid zal gegarandeerd weer gaan stralen! Deze producten bestel je eenvoudig bij Payot-bestellen.nl, de webshop die een ruim assortiment aan producten aanbiedt. Daar vind je ook verzorgingslijnen voor onder andere de droge en de gevoelige huid