Beautiful Bag

Mooie Tassen en meer!

Populaire Ralph Lauren kledingaccessoires

Ralph Lauren is een private label, een bedrijf dat eigendom is van en wordt beheerd door Ralph Lauren, een persoon die primair verantwoordelijk is voor de productie ervan. Ralph Lauren is opgericht door de Amerikaanse ontwerper Ralph Lauren, die ontevreden was over de kwaliteit van de kleding van zijn voormalige kledinglabel Ralph Lauren Polo. Ralph Lauren had toen een plek nodig om zijn inventaris op te slaan, en hij kocht het gebouw dat nu de locatie is van het hoofdkantoor van het bedrijf – La Martina in Manhattan. Het bedrijf produceert nu producten variërend van de low-end vrijetijdskleding van Ralph Lauren tot hun luxe designerkledinglijn. Ralph Lauren heeft verschillende kledinglijnen, waaronder de Ralph Lauren Polo shirts, vrijetijdskleding, zwemkleding, nachtkleding, sieraden, accessoires, handtassen, heren- en dameskleding, accessoires, schoenen, riemen, sjaals, riemen, hoeden, sjaals, werkkleding, jurken, bovenkleding, sportkleding en parfum.

De Ralph Lauren collectie

Ralph Lauren heeft een eigen collectie sokken, broeken, bovenkleding, badkleding en accessoires. De Ralph Lauren-collectie omvat producten als Ralph Lauren Certified Socks, Ralph Lauren Polarized Long Sock, Ralph Lauren Polarized Shorts, Ralph Lauren Polo Shirt en Ralph Lauren Plaid Terry Cloth Belt. De Ralph Lauren gepolariseerde lange sok van siegel zou de beste sok zijn die Ralph Lauren ooit heeft gemaakt. De Polarized Long Sock van siegel zou hitte weerstaan, vocht weghouden van de voeten en de huid beschermen tegen blaren.

De Ralph Lauren trenchcoat

Een ander item is de Ralph Lauren trenchcoat die verkrijgbaar is in zwarte of grijze plaid met of zonder trenchcoat. De trenchcoat is gemaakt van kwaliteitsleer en is machinewasbaar. Ook is er de Ralph Lauren Cargo smoking met korte mouwen en een extra grote zak. De baggy broek, ronde kraag, dubbele knoop en geplooide taille zorgen ervoor dat dit item eruitziet als een complete outfit. Ten slotte is er de Ralph Lauren Ballerina Tuxedo. De smoking heeft een tailleband, een enkele split aan de voorkant met geplooid detail en een gouden veterstrik aan de voorkant.