Beautiful Bag

Mooie Tassen en meer!

Sexy catsuits in verschillende uitvoeringen

Laat je figuur tot zijn recht komen in een sexy catsuit. Je partner kan zijn ogen niet van je afhouden wanneer je één van de sexy catsuits draagt die perfect past en gemaakt is van kant of netstof. Door de rekbare stof zit een catsuit ook comfortabel. Je zult je sexy en vrouwelijk voelen in een sexy catsuit. Catsuits zijn verkrijgbaar in vele modellen, met smalle bandjes, korte mouwtjes of lange mouwen. Met jarretels, zonder kruis of met vetersluiting. Iedereen kan wel een sexy catsuit vinden die bij haar past. De dunne stof van de catsuit zit strak om je lichaam en is doorschijnend. De catsuit benadrukt werkelijk ieder deel van je lichaam.

Bestel een catsuit in de juiste maat!

Zoals hierboven al is aangegeven is de stof van sexy catsuits dun en zit deze strak om je lichaam. Dit zijn dan ook gelijk de twee belangrijkste redenen om vooraf de maat te bepalen. Ga je een catsuit bestellen dan kun je ook gelijk de juiste maat bestellen. De stof van een catsuit is rekbaar omdat deze strak om je lichaam moet zitten. Maar let er ook op dat je nog vrij kunt bewegen. Wanneer een catsuit te strak om je lichaam zit kan het gaan schuren, gaat de stof trekken en kan zelfs kapot gaan. Dit is niet nodig en in de meeste gevallen is een maat groter kopen dan de oplossing. Catsuits worden steeds populairder, zijn verkrijgbaar in kant, netstof, en latex. Alle catsuits met en zonder jarretels zijn ook verkrijgbaar in grotere maten.

Hoe trek je een catsuit aan

De dunne stof van de catsuit kan problemen geven bij het aantrekken. Daarom is het verstandig je sieraden af te doen om beschadiging van de stof voorkomen. Let op scherpe nagels, ook deze kunnen de stof beschadigen. Je hoeft onder een catsuit geen ondergoed aan, zelfs geen sexy ondergoed. Zorg ervoor dat je de tijd neemt om je catsuit aan te trekken. Je steekt eerst de ene voet door de pijp en trekt deze een klein beetje op. Daarna de tweede voet in de andere pijp en nu kun je steeds een stukje verder omhoog trekken. Het gaat eigenlijk net als bij een panty alleen is dit een dunne, kwetsbare stof. Trek nooit te hard aan de stof want die scheurt gegarandeerd. Neem de tijd, en werk met kleine stukjes en geniet zelf ook van het aantrekken van je catsuit.