Beautiful Bag

Mooie Tassen en meer!

Tamaris nieuwe collectie!

Eindelijk is de Tamaris nieuwe collectie binnen! Heel lang heb ik hier op gewacht. Het is namelijk mijn favoriete merk als het om schoenen gaat. De zomer komt er weer aan en dat betekent dat alle zomerse kleding weer uit de kast mag worden getrokken! De winterkleding kan weer in zakken en naar zolder. En de zomerse zakken hangen we weer op in de kast.

Wat dat betreft ben ik ook echt een zomer type. Winter is niks voor mij. Sneeuw vind ik wel leuk maar voor even. Mooie boswandelingen maken daar houd ik wel van. Maar toch zit ik liever op het terras met mijn vriendinnen. Zonnebril op, jurkje aan en leuke sandaaltjes. Alleen dat laatste ontbreekt nog in mijn kast..

Leuke sandaaltjes. Van mijzelf heb ik een best grote maat. Daarom zijn leuke schoenen vinden altijd lastig voor mij als vrouw. Tot dat een vriendin van mij de website shoetimeonline.nl aanraden. Gelijk toen ik thuis was ging ik kijken.

Zomerse sandaaltjes

Ja hoor, het duurde maar even tot dat ik mijn perfecte zomerse sandaaltjes had gezien. Ook waren ze er nog in mijn maat. Een kleine sleehak en voor de rest wit. Past overal bij omdat je het overal mee kunt combineren. Ik zag het al helemaal voor me!

Gelijk bestelde ik de schoenen en kon niet wachten tot dat de postbode ze kwam bezorgen. Toen ze eenmaal binnen waren ging ik ze gelijk passen. De leuke sandaaltjes pasten gelukkig! Als een kind zo blij was ik met de nieuwe collectie van Tamaris.

Tamaris nieuwe collectieTamaris nieuwe collectie