Beautiful Bag

Mooie Tassen en meer!

Vind een goed passende bh

grote maten bh

Een geschikte bh vinden voor vrouwen met grote borsten is vaak een hele klus, of het aanbod is niet zo groot of wat zijn de kenmerken van een goede bh eigenlijk zijn de bekende problemen. Heb je een bh waarbij de striemen op je huid staan, of het net niet past allemaal dan is waarschijnlijk je bh te klein. Maar hoe vind je dan een goede grote maten bh, een belangrijk kenmerk zijn de bandjes om de schouders. Hoe smaller de bandjes zijn, hoe meer deze op de huid knellen. Vaak is het daarom beter om bredere bandjes te nemen, zodat het wat egaler maakt.

Kies een stevige stof

Een grote maten bh moet van een stevige stof zijn gemaakt, hoe steviger de cups zijn hoe meer ondersteuning je hebt. Een stevig rugpand geeft ook extra comfort tijdens het dragen van de bh, je borsten blijven netjes op hun plaats zitten. Heb je een goede bh dan wordt alles bedekt, een hoge volle cup is in de meeste gevallen het resultaat. Een full cup bh zorgt voor de goede ondersteuning en comfort voor je borsten. Een bh met een horizontale naad zorgt ervoor dat je borsten een beetje naar voren worden geduwd, voor een vrouwelijke look te verkrijgen is dit perfect.

grote maten bh

Voorkom problemen

Natuurlijk kun je er als vrouw blij mee zijn, maar zonder goede grote maten bh kunnen grote borsten ook voor veel ongemak zorgen. Is het warm weer is het niet gek dat er zweetdruppeltjes langs je borsten glijden, met een goede bh is dit al een stuk minder. Ook wanneer je sport is een goede bh zeer belangrijk, een verkeerde bh kan je veel pijnlijke momenten bezorgen tijdens het sporten. Gelukkig zijn er nog voldoende leuke en goede modellen, die je borsten de steun geven die ze nodig hebben.