Beautiful Bag

Mooie Tassen en meer!

Wat maakt een man aantrekkelijk?

Bodywarmers bedrukken

Een man is best visueel ingesteld. Wat hij ziet doet er toe. Dat bepaalt deels de keuze voor een partner. Maar vrouwen geven vaak een ander antwoord. En natuurlijk speelt het innerlijk een grote rol. Gelukkig maar. “Van een schone tafel kun je niet eten”, zeggen oudere mensen weleens. Een paar dingen zijn universeel als je de man als aantrekkelijk wilt zien. Zelfvertrouwen scoort hoog in de eigenschappen om aantrekkelijk gevonden te worden. Gevoel voor humor draagt ook een behoorlijk steentje bij.  Een beetje slim en vooral sociaal maakt iemand tot favoriet bij partnerkeuze. Daarbij zijn goede communicatieve vaardigheden onmisbaar.  Goed verzorgd eruitzien maakt een mens fysiek gewild. Dat geldt voor hygiëne, geur en zeker ook voor kledingstijl. Aandacht voor de buitenkant met goede kleding die goed past, zoals een  overhemd extra lange mouw voor lange mannen, telt mee.

Gezond en fit 

Mannen die goed voor zichzelf zorgen, worden over het algemeen aantrekkelijk en gezond gevonden. Dat is een aantrekkelijke eigenschap. Met een goede levensstijl laten mensen zien dat ze waarde hechten aan welzijn en gezondheid. De kans dat zij dan ook goed voor een partner zullen en kunnen zorgen wordt dan groot geacht. Iemand die goed voor zichzelf zorgt, zorgt ook goed voor een ander, is de gedachte. En wie wil nu niet met goede zorg worden omringd? Mannen die empatisch en zorgzaam zijn maken zichzelf aantrekkelijk omdat ze daarmee laten zien dat ze rekening willen houden met de gevoelens en behoeften van anderen. 

Smaken verschillen

En gelukkig maar. Zo ontstaat het mechanisme dat er op ieder potje wel een dekseltje past. En dat is maar goed ook. Dankzij moeder natuur is dat prima en evenwichtig geregeld. Maar je kunt als man je voordeel doen met bovenstaande. Sommige dingen zijn gemakkelijk te sturen. Goed gekleed gaan in passende overhemden extra lange mouwen​ is een kleinigheidje. Wellicht komt het fel begeerde zelfvertrouwen en zelfzorg daarna vanzelf.