Beautiful Bag

Mooie Tassen en meer!

Wilt u sokken met een medisch patroon erop?

Mijn nicht is volgende week jarig en ik ben al een aantal dagen aan het piekeren over wat voor cadeau ik nou weer voor haar zal gaan halen. Ik vind het verzinnen van cadeaus altijd iets lastig. Ik wil mezelf er namelijk niet te makkelijk van af maken en vind het leuk als ik mijn familieleden en vrienden iets persoonlijks en verrassends kan geven. Vandaar ook dat ik nu al een paar dagen aan het piekeren ben over het cadeau wat ik mijn nicht zal gaan geven. Mijn nicht heeft een erg goede baan. Ze is namelijk kinderarts in het ziekenhuis. Hierdoor heeft ze ook een goed inkomen en daardoor koopt ze alle dingen die ze graag wil hebben toch al gauw zelf. Toch heb ik een leuk idee bedacht al zeg ik het zelf. Ik heb namelijk op internet in de zoekbal ‘sokken medisch’ ingetypt en ben toen terechtgekomen op de website van medsocks.com. Op deze site worden allerlei verschillende medische sokken aangeboden. Deze sokken hebben allemaal een medisch printje of een medisch verhaal erachter zitten. Zo gaat de opbrengst van de sokken naar verschillende goede doelen. Er zijn op deze website heel veel normale sokken te koop voor normaal dagelijks gebruik. Maar op deze site worden ook compressiesokken verkocht, dat is natuurlijk al helemaal leuk! Ook verkopen ze op de site klompen. Deze worden veel gedragen door verpleegkundigen en artsen in het ziekenhuis. Maar uiteraard kan een ieder deze ook thuis dragen of buiten huis. Ik ben dus zoals u al merkt helemaal enthousiast over mijn ontdekking en ik heb dan ook een paar sokken medisch georiënteerd gekocht. Ik vind het ook heel leuk dat ik met deze aankoop ook gelijk geld doneer aan het goede doel. Echt een win win situatie dus!

sokken medisch voor het goede doel

Ik heb twee paar sokken voor mijn nicht besteld. Een paar met injectienaalden erop en een paar sokken medisch die roze zijn met het logo tegen borstkanker. Ik vond de prijs heel erg meevallen en al helemaal omdat er zo veel gedoneerd wordt aan het goede doel. Het duurde zeker niet lang voordat de sokken geleverd waren en daarom waren ze mooi op tijd voor de verjaardag van mijn nicht. Mijn nicht was erg verrast met het cadeau en ze vond het heel leuk dat hiermee ook het goede doel gesponsord werd. Ze zei dat ze ook aan haar collega’s gaat vertellen van dit initiatief. Echt super goede actie van mij dus op sokken medisch te geven aan haar!

Neem vooral een kijkje op de site

Als u nou ook een keer echt niet weet wat u iemand voor zijn of haar verjaardag moet geven kijk dan vooral een keertje op deze site. Naast het feit dat sokken altijd handig zijn om cadeau te krijgen wordt er hier dus ook nog een goed doel gesponsord, win-win dus! Kortom;

  • neem een kijkje op de site
  • bestel de sokken die u het mooiste vindt
  • geef de sokken cadeau óf hou ze lekker zelf!

Ik hoop dat u hier ook een mooi paar sokken kunt vinden.