Beautiful Bag

Mooie Tassen en meer!

4 sieraden om jouw vriendin mee te verrassen

Vieren jij en jouw vriendin binnenkort een jubileum? Dan wil je dit niet ongemerkt voorbij laten gaan. Je kunt op verschillende manieren aandacht besteden aan zo’n jubileum. Zo kun je jouw vriendin bijvoorbeeld meenemen naar een restaurant. Wil je haar iets tastbaars cadeau doen? Dan kom je al snel uit bij een sieraad. Hier maak je haar ongetwijfeld ontzettend blij mee. Maar welk sieraad doe je jouw vriendin cadeau? Wij zetten hieronder een aantal opties op een rijtje.

Ring

Een eerste sieraad waarmee je jouw vriendin kunt verrassen, is een ring. Als je haar een ring cadeau doet, zal ze deze ongetwijfeld vol trots dragen. Valt jouw keuze op een ring? Zorg er dan wel voor dat je weet welke maat je moet hebben alvorens je de ring koopt. Ringen hebben namelijk verschillende maten. Wanneer je niet weet wat de ringmaat van jouw vriendin is, koop je mogelijk en te grote of te kleine ring. De ringmaat kun je achterhalen door de binnenkant van een ring op te meten. Je kunt ook een recent gedragen ring meenemen naar een juwelier om de maat te achterhalen.

Ketting

Heeft jouw vriendin al behoorlijk wat ringen? Of is ze juist helemaal niet van de ringen? Dan kun je misschien beter voor een ketting gaan. Net als bij ringen heb je ook op het gebied van kettingen genoeg keuze. Zo kun je bijvoorbeeld voor een gouden ketting kiezen, maar ook voor een zilveren. Geniet goud jouw voorkeur? Kies dan voor een ring van minimaal 14 karaat goud. Waarom? Omdat er vanaf een 14 karaat gouden ketting pas gesproken mag worden van een gouden sieraad. Desondanks kun je ook kettingen van 8 of 9 karaat goud kopen. Als je voor zo’n ketting kiest, is er geen sprake van een echte gouden ketting. 

Armband

Draagt jouw vriendin niet vaak een ring of ketting? Dan is het zonde om haar zo’n sieraad cadeau te doen voor jullie jubileum. Als je hier toch voor kiest, ligt de ketting of ring mogelijk meer in het sieradenkistje dan dat jouw vriendin hem draagt. Houdt ze wel van armbanden? Doe haar dan een armband cadeau. Je kunt in dat geval voor een armband met een bedeltje van een hartje kiezen. Op deze manier wordt ze altijd aan jou herinnerd als ze het sieraad draagt.

Oorbellen

De meeste mensen denken al snel aan een ring, ketting of armband als zij een sieraad cadeau willen doen aan hun vriendin. Heeft jouw vriendin al genoeg van deze sieraden? Of wil je gewoon eens iets anders? Dan bieden oorbellen mogelijk uitkomst. Deze sieraden geef je misschien niet snel cadeau, maar mogelijk doe je jouw vriendin er een groot plezier mee. Kies alleen voor oorbellen als je weet dat jouw vriendin gaatjes in haar oren heeft.