Beautiful Bag

Mooie Tassen en meer!

Op zoek naar nieuwe oorbellen? Volg deze tips!

leuke oorbellen 2021

Ik hoef je niet te vertellen dat accessoires en zeker oorbellen een belangrijk onderdeel zijn van je outfit. Als je er op je best uit wilt zien, is het dus belangrijk hier aandacht aan te besteden. In dit artikel ga ik dieper in op het kiezen van de juiste oorbellen. Misschien heb je er al eens over gehoord, maar voor het kiezen van de juiste oorbellen moet je rekening houden met de vorm van je gezicht. In dit artikel vertel ik je er meer over!

De vorm van je gezicht

In feite zijn er drie verschillende soorten gezichten: rond, vierkant en smal. Als je een rond gezicht hebt, is het verstandig om voor langwerpige of vierkante oorbellen te kiezen. Als je namelijk voor ronde oorbellen gaat, versterk je het ronde effect en lijkt je gezicht nóg ronder. Als je een rond gezicht hebt kun je bijvoorbeeld uitstekend kiezen voor deze leuke oorbellen. Hetzelfde geldt als je een vierkant gezicht hebt. Als je een vierkant gezicht hebt, is het slim om te gaan voor oorbellen in ronde vorm of in druppelvorm. Met een smal gezicht, kun je het beste kiezen voor brede of meer compacte oorbellen.

Trends voor 2021

Heb je de geschikte vorm van de oorbellen gevonden? Dan is het tijd om op zoek te gaan naar een leuk paar. Dit jaar zijn er weer verschillende trends zichtbaar. Zo lijken onder andere de grote, ronde oorbellen helemaal terug van weggeweest. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze leuke oorbellen? Ook earcuffs zien we in 2021 steeds vaker terug. Earcuffs zijn in feite nep-piercings die je gemakkelijk over je oorschelp kunt dragen. Wil je weten welke trends er in 2021 nog meer populair zijn? Neem dan eens een kijkje op de website van My Unique Style voor meer inspiratie.