Beautiful Bag

Mooie Tassen en meer!

Altijd al 3d wenkbrauwen gewild?

Mijn vriendin wilt al een tijdje haar wenkbrauwen doen. Ik zeg altijd dat je nooit aan je wenkbrauwen moet zitten, omdat ze al mooie wenkbrauwen heeft. Toch koos mijn vriendin ervoor om haar wenkbrauwen te laten doen. Ik liet haar een website zien waar je 3d wenkbrauwen kunt laten doen. Bij 4 PMU kun je kiezen voor 3d wenkbrauwen. Zij zijn erg vakkundig en worden voor een scherp tarief uitgevoerd. Wat houd nou eigenlijk 3d wenkbrauwen in?

logo-4pmu

Techniek

Er wordt de schaduw- en of hairstroketechniek toegepast. De hairstroke techniek  zorgt voor een prachtige resultaat. De pigmentatie is hierdoor levensecht. Heb je kale plekjes of plekken waar de haren niet groeien dan worden er krasjes gezet in de groei en richt vorm van je wenkbrauwen. Mijn vriendin wilde het graag proberen. Wij zijn erg benieuwd naar het eindresultaat. Qua tarieven en prijzen is het erg goedkoop. Na het te vergelijken met een paar andere schoonheids-specialisten kwamen wij eruit dat 4 PMU het beste is. Zij hebben klantvriendelijke medewerkers en ontvangen je netjes in hun winkel.

 

Contact

Voor vragen en afspraken moet je bellen naar 4 PMU. Je kunt altijd vragen voor informatie. Ook op de website staat er veel informatie over 4 PMU. Er staan ook veel foto’s op de website van eindresultaten van klanten. Je kunt heel gemakkelijk een afspraak maken, want er zijn veel medewerkers die het service aanbieden. Dus het is zelden dat het druk of vol is voor een afspraak. Een top schoonheidsspecialist!

permanent-make-up