Beautiful Bag

Mooie Tassen en meer!

De bomberjack is weer helemaal terug

Ooit is deze jas speciaal voor piloten ontworpen, maar tegenwoordig kunt ook u hem dragen. De jas is lekker dik en warm omdat in de eerste wereldoorlog de vliegtuigen nog geen gesloten cockpit hadden. Het was dus belangrijk dat de piloten niet bevroren van de kou. Daarom werden de speciale bomberjacks ontworpen zodat de piloten het op hoge hoogte ook behaaglijk warm hadden. Vaak werden de jassen ook nog gevoerd met een dikke schapenvacht. De piloten hadden het er in ieder geval heerlijk warm bij en hebben deze jas helemaal in de modewereld geïntroduceerd.

Variaties

Tegenwoordig zijn de jassen verkrijgbaar in diverse variaties. Met veel ritsen en zachte stoffen, hoge kragen en natuurlijk ook met een schapenvacht. Ze zijn verkrijgbaar in diverse ontwerpen en kleuren. En daardoor de jas die zowel in de zomer als de winter kan worden gedragen. E wat dacht u van een mooie print of van leer? De bomberjack is op veel verschillende manieren te combineren zodat hij zowel stoer als sexy is. De perfecte jas voor elke gelegenheid.

Waar te koop?

U kunt op internet bij veel webshops een bomberjack kopen wat helemaal bij u past. U kunt rustig kijken en oriënteren welke stijl en kleur bij uw garderobe van toepassing is. De bomberjack heeft een sportieve look, maar ook klassiek en daardoor voor veel gelegenheden te combineren. En natuurlijk kunt u ook bij uw regionale modespeciaalzaken kijken of zij zo’n prachtig jack in de rekken hebben hangen. Het is een echte must have geworden.