Beautiful Bag

Mooie Tassen en meer!

De leukste modetrends van dit seizoen

Op zoek naar inspiratie voor een nieuwe outfit? Wij hebben de leukste trends van dit seizoen voor je op een rijtje gezet. Kijk voor meer informatie op expresswear.nl.

Trend 1: de mini-tas

Op gebied van accessoires is de mini-tas helemaal in deze herfst. De mini-tas is een hele kleine tas die je om je schouder draagt. Meestal heeft deze een lange band. Dit seizoen geldt: hoe kleiner de tas, hoe beter. Hij wordt eigenlijk gebruikt als een soort draagbare, grote portemonnee. Je kan er niet veel meer in doen dan je telefoon en wat tasjes. De mini-tas is in alle soorten en maten verkrijgbaar. Ze hebben meestal een opvallende kleur zoals, geel, oranje of groen.

Trend 2: de kabeltrui

Een erg fijne trend voor in dit najaar is de kabeltrui. Dit is een dikke, wollen trui met een kabel motief. Omdat hij van wol is en lekker dik is, houdt de trui je lekker warm in het koude seizoen. De trui is met verschillende soorten outfits te combineren. Hij staat leuk bij een casual look zoals, boven een jeans. Maar hij is ook mooi boven een nettere, zwarte pantalon. Je kan er ook een stoere jas overheen dragen zoals een pme legend jas. De kabeltrui komt in allerlei kleuren, soorten en maten. Meestal is hij een beetje oversized. In het najaar is het leuk om voor een echte herfstkleur te gaan zoals, bruin, rood, okergeel of oranje.

Trend 3: de schoen met vierkante neus

Op gebied van schoenen, is de vierkante neus weer terug van weggeweest. Het is echt de trend bij de schoenenmode op dit moment. Je ziet de vierkante neus bij sandalen, maar ook bij veel dichte schoenen. Een mooie laars met vierkante neus kan niet ontbreken in je garderobe deze herfst en winter.

Trend 4: de haarstrik

Een leuke haartrend van dit najaar is de haarstrik. Hoe groter de strik, hoe schattiger en hoe beter.