Beautiful Bag

Mooie Tassen en meer!

Een goede barbershop nabij Venlo

Wie op zoek is naar een goede barbershop Venlo, moet beslist eens naar De Heerenkamer gaan. Hier zijn mannen van elke leeftijd welkom. Dankzij de gedegen reputatie en het leveren van een geweldig persoonlijk service hebben zij inmiddels een grote klantenkring opgebouwd. Het is dan ook raadzaam om een afspraak te maken wanneer je hier langs wilt gaan. Via het contactformulier die je op hun site kan vinden, is een afspraak zo gemaakt. Wanneer deze is goedgekeurd krijg je hier een melding van. Behalve dat je hier volgens de laatste trends wordt geknipt, gebruiken zij hier ook de beste haar producten.  

Een fraaie coupe

Vandaag had mijn man wederom een afspraak gemaakt bij de barbershop nabij Venlo en deze keer gaat onze jongste zoon met hem mee. Ben zeer benieuwd hoe dit af gaat lopen, omdat deze zoon nooit vrijwillig zijn haren wilt laten knippen.

Na een uur kwamen de mannen weer thuis met een geweldig coupe. Deze keer hebben de kappers zich weer overtroffen en vooral bij mijn zoon zich goed uitgeleefd. Niet alleen heeft hij zijn haren nu zeer modern zitten, er zit ook een kleurspoeling in. Vanmorgen was hij nog een jongetje, maar na deze knipbeurt al een echte man.