Beautiful Bag

Mooie Tassen en meer!

Tip: kinderkapper Hoofddorp

Een maand geleden had ik op Google gezocht onder ”kinderkapper Hoofddorp” en kwam ik terecht bij Haarstudio Hoofddorp.  Een professioneel bedrijf. Zij beschikken over gekwalificeerd personeel, terwijl zij normale tarieven hanteren. Het is daarom ook echt een aanrader om hierheen te gaan. Op de website kwam ik veel informatie tegen, waardoor ik eens langs ben gegaan om mijn dochter te laten knippen. Zowel ik als mijn dochter zijn fantastisch geknipt. Dat voor een scherpe prijs. Wij zijn daarom ook zeker van plan om vaker naar deze kapper te gaan.

Goede kinderkapper

Het is een uitstekende kinderkapper in Hoofddorp. Zij beschikken in principe over alles wat je als klant zijnde wenst van een kapsalon. Namelijk een goede service, scherpe prijzen en leveren kwaliteit. Op internet staan niet voor niets zoveel goede recensies. Zo staat er dat ze altijd plek vrijmaken voor je, kwaliteit leveren en daarnaast staan zij altijd in voor een babbeltje.

De kapper verleent meerdere diensten en daarom is ook aan te raden om een kijkje te nemen op de website. Er staat veel informatie, maar indien je toch vragen hebt kan je te allen tijde contact opnemen. Telefonisch en via de mail. Zij staan je graag te woord.