Beautiful Bag

Mooie Tassen en meer!

Een goede herenkapper in Vlaardingen

herenkapper Vlaardingen

Vandaag wil ik je hier kennis laten maken met een zeer goede herenkapper in Vlaardingen. Hier kan je jouw kapsel bij laten werken, maar ook een geheel andere uitstraling behoren tot de mogelijkheden. Alle vrouwen die deze titel lezen, zullen deze blog wel snel over willen slaan, per slot staat er voor mannen, maar niets is minder waar. Je kan hier met het hele gezin terecht om je van de laatste trends te voorzien. Zo hebben de stylisten hier een goede kijk op de verschillende kapsel en doen er alles aan om jou zo mooi mogelijk te maken.  herenkapper Vlaardingen

Een geweldige look

Mijn vriend is al meerdere keren naar deze herenkapper in Vlaardingen geweest. Elke keer komt hij met een geweldige leuke look weer thuis. Vaak ben ik best wel jaloers op hem, vooral omdat ik voor mijzelf nog geen goede kapsalon heb gevonden. De laatste keer toen mijn vriend wederom met een geweldig kapsel thuis kwam, vertelde hij aan mij dat ik daar ook terecht zal kunnen. In het begin was ik een beetje huiverig, hebben zij wel verstand van dames modellen. Tegenwoordig weet ik wel beter en ben ik vaste klant hier geworden. Mijn haren hebben er nog nooit zo leuk uitgezien en ik ben dan ook zeer goed te spreken over ’t Haarlokkertje.