Beautiful Bag

Mooie Tassen en meer!

Een goede kapper in Leiden

goede kapper Leiden

Als je een goede kapper in Leiden zoekt op het internet, zal je zien dat er aardig wat salons te vinden zijn. Maar het beste is dan toch om naar knipBtQ te gaan. De medewerkers zijn allemaal stuk voor stuk bekend met de laatste haarmode. Ook de producten die zij bij deze onderneming gebruiken zijn allemaal van een zeer goede kwaliteit. Zo kan je natuurlijk hier terecht voor een knipbeurt of kleuren van jouw haar. Maar ook voor een complete nieuwe look kan jij bij dit bedrijf goed terecht en dat alles voor een lage prijs.

goede kapper Leiden

Een hele verandering

Waarom ik weet dat dit een goede kapper in Leiden is, dat komt omdat ik bij KnipBtQ een totale verandering ben ondergaan. Omdat ik nogal lang haar had wilde ik eens wat anders, daarom ben ik naar deze salon gegaan en mij laten adviseren in kapsels. Een vriendelijke medewerker hielp mij goed en adviseerde mij de perfecte kapsel. Het is inderdaad een hele verandering en iedereen is dan ook erg enthousiast over mijn nieuwe kapsel. Daarom raad ik iedereen aan om zijn haren te laten knippen bij deze onderneming want deze is gewoon zeer goed en niet duur.