Beautiful Bag

Mooie Tassen en meer!

Een leuk uitje naar Antwerpen en verlovingsringen kopen

Een kleine win – win situatie, een uitje naar Antwerpen en tegelijkertijd verlovingsringen uitzoeken. Het is gebruikelijk dat wanneer je je verloofd, verlovingsringen koopt. Maar waar moet je dan naartoe en waar vind je de ringen die echt naar jouw smaak zijn?
Het is misschien een omweg of niet in de buurt voor jou, maar overweeg eens om naar Antwerpen te gaan. Het is een mooie stad maar er is ook een wijk waar je verschillende juweliers kan vinden met mooie sieraden voor mooie prijzen.

Op smaak en maat gemaakt
Er zijn in Antwerpen   ore, deze zaak is speciaal ingericht op het kopen van verlovingsringen en trouwringen, wat de naam misschien ook al duidelijk maakt. Hier is het mogelijk om je eigen ring samen te stellen, waardoor je een persoonlijk ontwerp krijgt. Daarnaast wordt er goed naar de maat gekeken, want niets is zo vervelend als een ring die elke keer van je vinger afglijd.

Voordelen van ringen kopen in Antwerpen

Mocht je overwegen om naar Antwerpen te gaan voor jullie verlovingsringen, dan maak je een slimme keus. Niet alleen omdat je de stad kan bekijken en omdat de ringen op maat gemaakt worden. Maar vooral ook omdat de prijzen erg laag liggen. Antwerpen staat namelijk, deels, bekend om de diamantwijk. Hier vind je vooral Joodse zaken en dat zijn echte onderhandelaren. Dit maakt het mogelijk dat je goed over de prijs kunt praten en dat je vrijwel altijd binnen je budget blijft. Trouwen is immers een hele investering.