Beautiful Bag

Mooie Tassen en meer!

Ideale nektasjes voor op vakantie

Safekeepers

Vorige week ben ik met mijn ouders op vakantie gegaan naar het mooie Spanje. We gingen om precies te zijn naar het zuiden, namelijk naar Valencia. Een erg mooie stad waar de zon te vinden was. Terwijl het in Nederland slecht weer was, was het in Spanje prachtig weer. Strak blauwe lucht en een felle zon. In de stad hebben we veel dingen bezocht en ook zijn we nog een stukje het binnenland ingereden met een huurauto. Alles was goed geregeld want we waren overal goed op voorbereid, ook op zakkenrollers!  

Safekeepers

Ideale middel tegen zakenrollers

Voordat ik met mijn ouders naar Valencia ging, ging ik nog even opzoek naar nektasjes. Zo zocht ik op Google naar nektasjes, en niet veel later kwam ik al bij een goede website uit. Vooral de nektasjes van Safekeepers vond ik erg interessant. Ik bekeek de nektasjes die ik op de site van Safekeepers tegen kwam eens goed. Ik vond de nektasjes er erg professioneel uitzien en ook wist ik zeker dat dit het ideale middel zou zijn tegen zakkenrollers. Ik twijfelde er dus niet aan om er een aan te schaffen. Dit deed ik even later ook.

Gaf de zakkenrollers geen kans

Het tasje zelf was binnen een paar dagen al binnen. Ik maakte het pakketje direct open toen ik het op de deurmat zag verschijnen. Het tasje was in levende lijven ook erg mooi en ik deed hem daarom ook gelijk om. Ook gingen er gelijk wat handige spulletjes in. Het paste allemaal goed en er zaten genoeg vakjes in de tas. Ik ben erg tevreden want het tasje is goed van pas gekomen in Valencia. Zakkenrollers hebben geen kans gehad bij mij.