Beautiful Bag

Mooie Tassen en meer!

Je nieuwe tas kopen bij Maes & Hills

Op zoek naar je nieuwe favoriete tas, maar je weet niet waar je moet beginnen? Neem dan een kijkje op de site van Maes & Hills. Ze bidden een groot assortiment aan tassen aan. De Maes & Hills collection biedt je tassen van elke rubriek. Je kunt er Laptoptassen vinden voor je laptop, of als je een nieuwe reistas voor je volgende vakantie zoekt kan dat ook. Kort gezegd als je naar een specifieke soort tas op zoek bent dan zul je hem bij Maes & Hills vinden.

Eigen ervaring

Ik ben al een tijdje op zoek naar mijn volgende favoriete tas. Ik wist precies wat soort tas ik graag wou hebben, een schoudertas met een licht bruine teint perfect voor de zomer. Bij Maes & Hills kon ik meteen naar de rubriek schoudertassen springen en moest niet alle tassen doorkijken om de schoudertassen te vinden.

Hier vond ik dan al snel waar ik naar op zoek was. De licht bruine Patrizia Pepe schoudertas trok meteen mijn aandacht. Ik voegde hem meteen aan mijn winkelwagen toe en had hem dezelfde week in huis. Ik ben er dolgelukkig mee en droeg hem de hele zomer.

Ik ben nu al een beetje aan het kijken voor een nieuwe reistas voor mijn volgende vakantie in de komende zomer. Zo kan ik een oog hebben op de nieuwste kortingen die regelmatig veranderen op Maes & Hills hun website.