Beautiful Bag

Mooie Tassen en meer!

Kledingmerk Milestone relics

Tegenwoordig komen er elke keer nieuwe kledingmerken uit. Zo heb je Black Bananas, Givenchy, Marc Jacobs, Chloe en nog veel meer bekende merken. Maar heb je ooit eens gehoord van Milestone relics? In dit artikel zullen wij het over het kledingmerk Milestone relics hebben.

Milestone relics is een kledingmerk dat zich focust op jonge, dynamische en uitdagende mannen met een drift voor fashion. De naam Milestone is de Engelse vertaling van het begrip Mijlpaal. Met mijlpaal wordt bedoeld een bepalende gebeurtenis in de persoonlijke ontwikkelijk van het dagelijks leven van een persoon. Work Hard, Play Hard is hun motto dat hun team en de community verenigt.

Milestone relics was eigenlijk een hip en nieuw innovatief sieraden merk, dat unieke bracelets en caps produceerde. De armbanden en caps worden met de hand gecustomized waardoor geen enkel product precies hetzelfde is. Milestone relics gebruikt natuurstenen van hoge kwaliteit, zoals onyx en soladite, voor het maken van de armbanden. De stenen zorgen niet alleen voor een prachtige uitstraling, maar ook voor een fysieke en mentale welzijn.

Vanwege hun succes met de sieraden en caps hebben de oprichters van Milestone relics besloten om hun collectie uit te breiden. Zo is er nu ook kleding beschikbaar bij Milestone relics. Ze beschikken nu over unieke shirts, swimshorts, shorts, hoodies en joggers.

Conclusie

Ben jij al nieuwsgierig naar de kledingstukken van Milestone relics? Ga dan naar milestonerelics.nl om de shirtjes te bekijken of om een van de items te bestellen.