Beautiful Bag

Mooie Tassen en meer!

Kledingreparatie Aalsmeer super service

kledingreparatie Aalsmeer

Wanneer ik zelf mijn kleren niet kan maken

Ik was slechts op zoek naar een stomerij, toen ik ook een kleermaker tegen het lijf liep. Niet lang geleden was mijn favoriete jurk kapot gegaan, zodanig dat ik deze zelf niet kon maken. Het opnieuw vastzetten van de rits leek een immens klus en ook een scheur in de zoom van de jurk was te veel werk voor mij. Kledingreparatie Aalsmeer had in no-time mijn jurk weer gemaakt, als vanouds! Wanneer ik zelf mijn kleren niet kan maken, of wil dat het professioneel en dus echt goed gebeurt, breng ik mijn kleren naar de Gouden Ritssluiting. Hier worden mijn kleren met zoveel zorg behandeld, en kan ik ze ook gelijk langs de stomerij brengen. Die zit daar namelijk bij in! Win-win situaties voor iedereen die wel eens te maken heeft met kleding klusjes.

kledingreparatie Aalsmeer

Kinderen maken wel eens iets kapot

Bij mij thuis doen de kinderen veel aan verkleden en iedereen heeft zijn favoriete costuum. Ook hier weet de Gouden Ritssluiting raad mee ook al zijn het soms wat gekke outfits. De laatste keer was het cowboy jasje van mijn zoon kapot gegaan, en de franjes mochten wel eens vernieuwd worden. Dit was snel gedaan, ook al leek het voor mij een grote klus! Binnen twee weken stond mijn zoontje weer te glunderen in zijn cowboy outfit, dus het spelen kon weer doorgaan! Er zijn maar weinig dingen zo eenvoudig als het langs brengen van kapotte kleding en er nieuwe kleding voor terug krijgen.