Beautiful Bag

Mooie Tassen en meer!

Leuke webshop voor avondjurken gevonden

feestjurkenDe leukste webshop

Toen ik te horen kreeg dat ik weer bij een gala zou zijn, rond kerst dit jaar, ben ik gelijk online gaan zoeken naar avondjurken. Met mijn standaard zwarte jurkjes kan ik natuurlijk niet aankomen. Op internet zocht ik op avondjurken en wilde echt een mooie lange jurk, die net een beetje overdreven was. Bij Totally Perfect ben ik gelukkig geslaagd! Zij hebben en bijzonder groot aanbod aan avondjurken en andere soorten jurkjes. Denk bijvoorbeeld aan cocktailjurken en zelfs bruidsmeisjes jurken. Zelf ben ik een groot liefhebber van zwarte jurken, dus ook mijn galajurk zou zwart zijn. Hoewel er veel opties waren in kleuren ben ik voor onderstaand model gegaan. feestjurken

Het is een prachtige lange jurk met een asymmetrisch detail. Zo is een avondjurk alles behalve saai en toch classy. Rondom de middel zit een detail van strass stenen. Heel gaaf! Daar moet ik nu alleen mijn sieraden nog op aanpassen en dan kan ik er helemaal tegenaan. Ik heb erg veel zin in het gala en ben benieuwd wie ik daar allemaal ga tegen komen! Stiekem hoop ik wel dat mijn jurk de mooiste is, maar we gaan het zien! Hebben jullie deze kerst nog een keer een gala?