Beautiful Bag

Mooie Tassen en meer!

Mijn favoriete vegan schoenen van Cayucos

Collection

Cayucos is mijn favoriete merk wanneer het om duurzame schoenen gaat, want ik draag eigenlijk niets anders meer sinds ik dit merk heb ontdekt! Inmiddels heb ik al vijf paar schoenen van dit merk in mijn kast staan en ik draag ze allemaal even graag. In dit artikel vertel ik je meer over waarom ik een groot fan ben.

cayucos

Simpel design en goede kwaliteit

De sneakers van Cayucos zijn erg elegant en simpel qua design, dus je kunt ze bijna altijd aan en ze vallen goed te combineren met de rest van je garderobe. Ik draag de schoenen bijvoorbeeld graag onder een skinny jeans en een leuk truitje, maar onder een spijkerrok staan ze ook enorm leuk. Je kunt de sneakers in verschillende kleuren kopen, dus er zit altijd wel een kleur tussen die bij je past. De schoenen gaan erg lang mee en daar ben ik natuurlijk ook erg blij om. Zo heb ik mijn favoriete roze paar sneakers bijna elke dag aan toen ik vier weken op vakantie ging naar Azië. Ze zaten heel lekker en je kunt er goed urenlang op rondslenteren. Normaal kan ik mijn schoenen wel weggooien na zoveel intensief gebruik, maar deze keer niet! Na een wasbeurt in de wasmachine zagen ze er namelijk weer als nieuw uit en nu kan ik ze gewoon verder blijven dragen.

Schoenen

Duurzaam en milieuvriendelijk

Naast het leuke design en de goede kwaliteit, ben ik ook erg fan van deze sneakers geworden vanwege de ecologische materialen die worden gebruikt. Ook het feit dat er geen dierlijke producten zijn gebruikt bij het maken van de schoenen, vind ik erg goed. Ik ben zelf namelijk veganist en dus erg milieubewust bezig. Ben jij ook nog op zoek naar leuke en duurzame schoenen die je elke dag kunt dragen? Bekijk dan snel de Cayucos collectie!