Beautiful Bag

Mooie Tassen en meer!

Stoffenwinkel Breda gevonden

Ik hou ervan om mijn eigen kleding te maken! Dit doe ik maar al te graag waardoor ik een Stoffenwinkel Breda heb gezocht. Woonachtig in het mooie Breda, dan kan ik het toch beter in Breda vinden als dat ik naar een andere stad ga zoeken toch? Door te zoeken op het internet hoopte ik het te vinden aangezien ik geen zin had om iedere winkel na te moeten lopen. Het maken van je eigen kleding dient goed te gebeuren waardoor ik ook stof van goede kwaliteit moet hebben.

knit-n-sew

Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van Knit & Sew waar je een tal van stof kan verkrijgen in de winkel én hun webshop! Hier kan je namelijk gemakkelijk bestellen zonder dat je er uberhaupt de deur voor uit moet! Hoe fijn is dat om in de tussentijd aan de slag te kunnen met het ontwerpen van mijn kleding terug het bedrijf druk bezig is om de stoffen naar mijn huis te brengen. Sinds dat ik de stoffenwinkel Breda heb gevonden weet ik maar al te goed dat ik dit graag eerder had willen zien! Het had mij dan onwijs veel geld en tijd gescheeld.

Breiwinkel-Breda-1024x283

Nu dat ik goed kwaliteit in stof heb gevonden hoef ik me ook geen zorgen meer te maken om mijn kleding! Eens kijken of dat ik het wellicht kan verkopen….