Beautiful Bag

Mooie Tassen en meer!

Trendy kapper in Spijkenisse

Wil jij jouw haren ook in een mooi model hebben. maak dan een afspraak bij kapper Spijkenisse. Hier bij Quality One Hairsalon ben je aan het juiste adres voor de nieuwste looks. De hairstylisten zijn goed op de hoogte van de laatste trends en kunnen jou zo een metamorfose geven op het gebied van je haren. Omdat ik altijd maar een soort kapsel heb en dat is mij haren in een staart, leek het mij nu wel tijd geworden om een afspraak te maken. Deze keer wilde ik een totaal andere look krijgen. Geen staarten meer voor mij, maar een vlot en kort kapsel.  

Geweldig!

Nadat ik een afspraak bij de kapper Spijkenisse had gemaakt, was ik wel even aan het twijfelen of ik mijn staart wel weg wilde hebben. Maar toen ik eenmaal op de stoel zat en in de spiegel keek, was mijn twijfel verdwenen en is de hairstylist aan de gang gegaan. Tijdens de behandeling had ik een leuk gesprek met de medewerkster en voordat ik het in de gaten had zat er een onbekend figuur in de spiegel. Echter was ik dat figuur en ik kon mijn eigen ogen niet geloven, ik zal gewoon verliefd worden op mijzelf. Wat een geweldig resultaat!