Beautiful Bag

Mooie Tassen en meer!

Voor het eerst online stoffen gekocht!

Al sinds klein maakte ik kleding voor mijn poppen. Naarmate ik ouder werd, is dat overgelopen in mensen kleding. Nu ik twee dochters heb, vind ik niets leuker dan hun kleding zelf te maken. Zo kunnen ze ook vaker kiezen wat ze aan willen doen. Normaal ging ik om de week naar de markt om stoffen te kopen. Dit ging in het begin erg soepel maar naarmate ik steeds meer nodig had, veranderde die leuke markt dag in een ploeter dag. De stoffen waren te zwaar om alleen naar huis te brengen en ik deed er ook veel langer over dan normaal. Na een lange tijd twijfelen heb ik ervoor gekozen om online stoffen te bestellen. Het is een stuk makkelijker en gaat ook veel sneller.

De juiste vinden

Omdat ik zelf nog nooit online stoffen heb gekocht moest ik eerst wat onderzoek doen. Ik heb veel nagevraagd en uiteindelijk een keuze kunnen maken. Ik wilde bestellen bij een bedrijf dat veel keuze had aan stoffen, een voordelige (markt)prijs hanteert en ook een snelle levering heeft natuurlijk! Het voordeel van het online bestellen van stoffen is dat je zelf niets hoeft te doen. Je klikt de stoffen aan die je wilt hebben en ze worden tot aan de voordeur gebracht! Nu kan ik veel meer tijd besteden aan het maken van kleding en mijn dochters, in plaats van uren rond te lopen op de markt!

Het aanbod is eindeloos

Toen ik op de website van De Stoffenkraam kwam, kon ik mijn ogen niet geloven. Meer dan 4800 stoffen! Dat is meer stof dan waar ik van kan dromen. De website is kleurrijk maar niet te druk en ook erg makkelijk in gebruik. Naast dat ze stoffen verkopen, verkopen ze ook alles wat met naaien, breien en haken te maken heeft. Het is dus echt een totaal concept. Dat is fijn want mijn naaimachine is ook aan vervanging toe!

Naast dat ze zoveel verschillende stoffen hebben, hebben ze ook een uitgebreide collectie in andere materialen zoals schuimrubber, badstof, bont, brandwerende stoffen, canvas, noem zo maar op. De keuzes zijn oneindig en de prijzen zijn niet te geloven! Ook kun je op de website hun blog bekijken. Deze blog staat boordevol ideetjes voor nieuwe projecten. In elke blog word er iets nieuws gemaakt. Van een positiejurk voor een zwangere vrouw tot een kussen of herfst jas. Als je dus een beginner bent of nog niet zo goed weet wat je wilt maken, kun je hier leuke projecten vinden. Ook ik heb veel nieuwe ideeën van hun blog kunnen halen. Wie had ooit geweten dat online stoffen kopen zo leuk kon zijn!

De Stoffenkraam heeft naast een groot online assortiment ook twee winkels in Nederland! In Capelle a/d IJssel en Sliedrecht. Hier kun je alle stoffen bekijken en natuurlijk al je vragen persoonlijk stellen. De online klantenservice is uitstekend. Op de website hebben ze een uitgebreide pagina met vraag en antwoord. Elk onderwerp word hier besproken. Kom je er uiteindelijk toch niet uit dan kun je een contactformulier invullen of naar de Stoffenkraam bellen.

Perfecte levering

Omdat het mijn eerste keer op de website was heb ik even gebeld naar de klantenservice. Ik heb hier een aantal simpele vragen gesteld om een beetje bekend te worden met de winkel en de merken. Ik ben uitstekend geholpen en de mevrouw aan de telefoon had veel geduld met me. Ze nam echt de tijd om alles uit te leggen en vertelde me ook welke stoffen zij het fijnst vond in gebruik. Ik vind het altijd erg fijn als medewerkers hun eigen ongezouten mening geven! Zo krijg je een mini voorproefje en kom je erachter waar andere mensen op letten bij het kopen van een product.

Nadat ik eindelijk een keuze heb kunnen maken in de stoffen die ik voor het eerst wilde bestellen begon het echte werk pas. Op de webshop hebben ze uitgebreid uitgelegd hoe je de afmetingen correct moet invoeren om geen misverstanden te krijgen, erg handig! Na het invullen van mijn contactgegevens en de betaling was het al gedaan. Ik heb dezelfde dag nog een bericht gekregen dat mijn bestelling was verzonden, ook kreeg ik een track & trace code om mijn bestelling te volgen. Wat snel! De stoffen zijn de volgende dag netjes geleverd. De verpakking was erg mooi en niet te groot. Ik kon alles uitpakken, even nakijken en aan de slag!

Hoge kwaliteit voor een lage prijs

Ik vond het best spannend om stoffen te bestellen via een webshop maar ik heb er zeker geen spijt van! Omdat je de stoffen niet van te voren kan zien was ik bang voor kleurverschil of iets anders. Ik was best gespannen dus, tot ik mijn bestelling opende. Alle stoffen waren van goede kwaliteit en voelde heerlijk aan tegen de huid. Dit vind ik erg belangrijk, vooral als ik kleding maak voor mijn kinderen. En had ik al gezegd dat de Stoffenkraam stoffen verkoopt vanaf € 1,00!

Omdat ik voor het eerst bij deze webshop bestelde, wilde ik graag weten wat ik zou kunnen verwachten op alle prijsniveaus. Ik heb er voor gekozen om in drie verschillende prijscategorieën stoffen te kopen. Tot mijn verbazing waren de stoffen allemaal van goede kwaliteit. Je kon natuurlijk merken dat sommige stoffen iets beter waren dan andere maar ook de stoffen van € 1,00 voelde goed aan. Mijn complimenten.

Deze shop ervaring heeft mijn leven veranderd. Ik ben erg blij met mijn overstap naar het online bestellen van stoffen. Ook ben ik erg blij met de Stoffenkraam. Ik ben goed geholpen en alles is snel afgehandeld. De service, prijs en kwaliteit van de producten waren zeer goed en ik ben tevreden met mijn aankoop. Binnenkort ga ik mijn naaimachine moeten vervangen en ik ben er zeker van dat ik hem ook hier ga bestellen. De stoffen hebben mij goed gedaan dus ik ben erg benieuwd naar de rest van jullie producten!