Beautiful Bag

Mooie Tassen en meer!

Wat zijn de populairste nagellak kleuren voor de winter?

In de zomer worden vaak andere kleuren gellak gedragen dan in de winter en hetzelfde geldt voor de lente en de herfst. De Gellak van Yinger is er in zoveel verschillende kleuren dat er voor elk seizoen wel wat leuks bij zit. De gellak kleuren zijn ook gesorteerd op collectie of het soort kleur om het zo makkelijk mogelijk te maken om de leur te vinden waar jij naar op zoek bent. Wanneer het winter wordt is het leuk om op zoek te gaan naar nieuwe kleuren gellak die goed bij het seizoen passen en die je veel zal gaan dragen in de winter. 

Koele en warme kleuren  

Wanneer het winter begint te worden zul je al snel meer collecties gaan zien met koelere kleuren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de kleuren blauw en groen die veel worden gedragen. Waar er in de zomer en lente al snel voor een meer warmere kleur groen wordt gegaan geeft een groene kleur met een koele ondertoon een meer winters gevoel. Het blijft bij het uitzoeken van een goede kleur om in de winter te dragen natuurlijk ook altijd belangrijk om bij jezelf na te gaan wat je zelf mooi vind staan. Mocht je nou niet van koele kleuren houden dan kan je ook prima gaan voor een winterse kleur met een meer warme ondertoon. 

Donkere kleuren gellak voor de winter 

Wanneer de dagen korter worden en het wordt sneller donker buiten zie je dat mensen er ook voor kiezen voor donkerdere kleuren gellak te dragen. Dit begint al in de herfst wanneer mensen gaan voor bijvoorbeeld een donkerbruin, oranje of rood. In de winter kan dit overgaan naar onder andere een donkere tint blauw of rood. De specifieke kleur maakt hierbij vaak wel iets minder uit aangezien een donkere kleur al snel wordt geassocieerd met de winter. Aan het einde van het jaar kunnen deze donkere kleuren echter ook worden ingeruild voor kleuren die je doen denken aan de feestdagen zoals een fellere rood of goud.