Beautiful Bag

Mooie Tassen en meer!

Bedrijfskleding van Suit up now

Suit up now

Suit up now

Suit up now is een bedrijf die de mooiste bedrijfskleding kan ontwerpen. Samen met jou gaan zij rond de tafel zitten om te kijken welke kleding het beste bij jouw bedrijf zal passen. Natuurlijk is het afhankelijk welk beroep er wordt uitgevoerd. Want een slager kan moeilijk met een colbert het vlees gaan snijden. Behalve dat het totaal niet hygiënisch is, is het ook nog eens gevaarlijk. Want veiligheid staat boven alles en daar wordt door deze ontwerpers zeker rekening mee gehouden. Zij houden rekening met de richtlijnen die de ILO hebben. Hier worden alle arbeidsvraagstukken onderzocht.

Suit up now werkt oplossingsgericht

Het is fijn als jij als ondernemer aan kan kloppen bij een bedrijf die ook actief met jou meedenkt. Helemaal wanneer jij een startend bedrijf bent, waar je echt op de centen moet letten. Het laten maken van bedrijfskleding kan al gauw erg duur worden en dat is niet de bedoeling. Gelukkig is het bij dit bedrijf mogelijk om kleding te laten maken van gerecyclede stoffen. Hiermee kunnen zij de mooiste overhemden en kostuums maken.

Door gebruik te maken van deze mogelijkheid hebben wij de mooiste kleding kunnen laten maken. Onze medewerkers lopen er prachtig bij en de kleding is niet te onderscheiden van nieuwe of gerecyclede stof. Dankzij deze mogelijkheid hebben wij een zeer mooie collectie kunnen laten maken, tegen een zeer aantrekkelijke prijs.