Beautiful Bag

Mooie Tassen en meer!

Fitness legging

Legging van het merk Gavelo

De meest doelgerichte kleding voor vrouwen om te dragen tijdens een work-out in de sportschool, is een legging. Maar dan wel eentje met kwaliteit.
De legging die je naar de sportschool draagt is een wat dunnere stof dan wanneer je deze overdag als broek (tregging)draagt. Toch mag een legging nooit doorschijnen. Een legging moet goed zitten. Dit mag niet te strak zijn, maar te wijd is ook not done. Heb je wel eens iemand met een lubberende legging gezien? Het lijkt dan net alsof je veel te dunne benen hebt. Met een fitness legging mogen je benen juiste gezien worden. Een legging zit fantastisch omdat je er heerlijk in kunt bewegen zonder dat je op hoeft te letten of deze afzakt en rimpelt. Een correcte maat is daarom alles wat je nodig hebt.

Bomber legging

De juiste kleding voor in de sportschool

Wil je de juiste sportkleding dragen naar de fitness, dan zijn de sport leggings van nu helemaal trendy. Geen zwarte, maar vrolijke gekleurde prints, die een spannende uitstraling geven. De legging collecties zijn helemaal trendy en van deze tijd.
Een kwaliteits legging moet in staat zijn voldoende vocht op te nemen, zonder dat je daar tijdens het sporten last van hebt. Ook is het belangrijk dat dit kledingstuk snel kan worden uitgewassen en binnen een paar uur weer droog is. Het is een aanrader om een paar fitness leggings extra aan te schaffen, vooral wanneer je elke dag gebruik maakt van de sportschool. Voor veel vrouwen is de sport legging die wat hoger zit (high-waisted) de meest prettige manier van dragen. Kijk voor alle informatie op de website.