Beautiful Bag

Mooie Tassen en meer!

Nu koop je ook Mephisto bij Shoerama

Mephisto bij Shoerama

Er zijn een aantal van die unieke merken die je niet zomaar overal kunt kopen. Die je vaak online moet bestellen omdat ze nog een bepaalde exclusiviteit hebben. Dit geldt onder andere voor Mephisto. Vanaf nu koop je Mephisto bij Shoerama. Kies je maat, kies je kleur en laat de schoen snel en gemakkelijk thuisbezorgen.

Modieus

Waarom Mephisto?

Een duurzaam en geweldig merk dat toch modieus is: het is moeilijk te vinden. Mephisto is er echter eentje van. De open schoenen, sandalen en slippers van Mephisto zijn met name razend populair. Veel mensen zullen beamen dat het heel moeilijk is om een prettige open schoen te vinden. Als je een stijlvolle slipper hebt gevonden, is deze vaak helemaal niet comfortabel. Maar ergonomische slippers of sandalen die goed zijn voor je rug, zijn vaak helemaal niet zo modieus. Mephisto biedt het beste van beide werelden. Deze slippers maken elke vakantie onvergetelijk. Je voeten voelen heerlijk en je ziet er ook nog leuk uit.

Goede pasvorm

Meer modellen

Mephisto maakt nog meer dan alleen open schoenen. Een andere populaire schoen van dit bijzondere merk is de sneaker. Deze is simpel en modieus, en past daardoor bij verschillende soorten outfits. De herenschoenen van dit merk zijn bovendien onvergetelijk mooi. Je kunt er gemakkelijk jaren mee doen en ze zijn ook nog stijlvol. Draag deze herenschoenen onder een pak of onder een spijkerbroek: het kan allemaal. Bekijk online alle modellen en er zitten ongetwijfeld versies bij die jij prachtig vindt.