Beautiful Bag

Mooie Tassen en meer!

Opvouwbare tassen kopen

Opvouwbare tassen zijn erg handig wanneer je bijvoorbeeld de boodschappen wil gaan doen. Het meenemen van de tassen gaat erg makkelijk doordat het overal in past. Boodschappen doen zonder een tas is tegenwoordig bijna onkenbaar. Opvouwbare tassen zijn ook een middel om jouw winkel te promoten. Druk een leuke print op de tassen die jouw winkel herkenbaar maken en je zult zo eenvoudig publiciteit creëren. Voor tassen van hoge kwaliteit ga je langs bij UTS Bags.

Soorten opvouwbare tassen

Er zijn veel opvouwbare tassen die je kunt kopen. De juiste tas hangt af van jouw specificaties. Je zou bijvoorbeeld kunnen denken aan hoeveel een tas moet kunnen dragen. Een supermarkt heeft bijvoorbeeld grotere tassen nodig om boodschappen te kunnen dragen. Daarnaast kun je ook kijken naar of je duurzaamheid belangrijk vindt. Zo kun je milieuvriendelijke materialen gebruiken om de tassen te produceren. Het ontwerp van de tassen is ook erg belangrijk. Je kunt hierbij denken aan de gepersonaliseerde print op de tassen en de vorm van de tassen. Denk goed na over het ontwerpen van de print omdat het potentiële klanten moet aantrekken. Ten slotte is de vorm belangrijk voor het comfort van de gebruiker en de identificering van jouw bedrijf. Een unieke vorm van een tas zal ervoor zorgen dat dit gekoppeld wordt naar de identiteit jouw bedrijf.

Opvouwbare tassen van polypropeen

Polypropeen of PP in het kort, is een kunststof die veelzijdig gebruikt kan worden. De PP die gebruikt wordt in het maken van opvouwbare tassen zijn erg stevig. Hoewel de stof relatief licht is in gewicht, kan het aardig wat dragen. PP is ook veilig om levensmiddelen in te bewaren. Dit materiaal is dus perfect voor onder andere supermarkten. Ten slotte is het ook erg makkelijk om op dit materiaal te drukken. Zo kan jouw print met precisie bedrukt worden op de tas.

Opvouwbare tassen van polyester

Polyester is een bekende vezel die gebruikt wordt in textiel. Polyester is een van de meest gebruikte vezels ter wereld. Het materiaal is licht in gewicht en tegelijkertijd ook nog sterk. De kleuren die gedrukt zijn op polyester vervagen ook niet zo snel. Daarnaast is het geen probleem om opvouwbare tassen van polyester in de zon te laten staan. Het smeltpunt van polyester is namelijk 225 graden Celsius. Polyester is synthetisch gemaakt, dit betekent dat de vezel niet uit de natuur komt. Polyester wordt gemaakt van aardolie en aardgas. Deze twee stoffen worden tot een bepaalde temperatuur verhit waarna er vervolgens een aantal chemische stoffen in worden gemengd. Het mengsel wordt vervolgens door een spindop geperst waaruit vervolgens draden ontstaan.

UTS Bags – De leukste tassen van Nederland

Opvouwbare tas van katoen

Katoen is de meest gebruikte vezel ter wereld. Deze vezel kan ook in de productie van opvouwbare tassen verwerkt worden. De vezel is afkomstig van de katoenplant. Katoen is erg stevig door de structuur van deze vezel. Daardoor is katoen licht en kan tegelijkertijd veel gewicht aan. Daarom zijn ze ideaal voor de productie van tassen. Door de overproductie van katoen wordt de natuur echter wel aangetast. De katoenplanten hebben namelijk veel water nodig om te groeien. Daardoor komen tassen van katoen steeds minder vaak voor.