Beautiful Bag

Mooie Tassen en meer!

Zoek jij nog een tas voor het voorjaar?

tas kopen

Ben jij op zoek naar een tas voor tijdens de warme dagen van het jaar? Ben jij klaar met die donkere, zware tassen voor in de winter? Lees dan gauw verder. In dit artikel gaan we het hebben over de tassen die het meest in zijn voor in het voorjaar. Kom meer te weten over verschillende soorten tassen en de voordelen van deze tassen.  Van damestas tot herentas.

Gavetas

Ben je op zoek naar een mooie tas? Bezoek dan eens de website van Gavetas als je een mooie tas wilt kopen. Van Tom Tailor tot Plevier.

Heuptasje

Een heuptasje is ideaal voor in de lente of in de zomer. Je kunt er heel gemakkelijk je portemonnee, zonnebril en make-up doos in kwijt. Veel mensen gebruiken een heuptasje als ze op vakantie gaan. Ook wordt een heuptasje veel gebruikt door wandelaars. Het is daarnaast heel erg geschikt tegen overvallers. Als je je bezittingen aan de voorzijde hebt, is het voor een zakkenroller moeilijk om erbij te komen. Het is dus ideaal om een heuptas mee te nemen als je op vakantie gaat naar een grote, drukke stad.

Schoudertas

Een schoudertas wordt ook veel gedragen in de lente en zomer. Het is ideaal om te gebruiken voor de dagelijkse, kleine boodschappen. Veel huismoeders in Nederland dragen een schoudertas bij zich als ze inkopen gaan doen in de binnenstad. Het is gemakkelijk om je kostbare spullen in de tas te bewaren. Ook is het mogelijk om wat kleine prulletjes of cadeautjes kwijt te kunnen in je tas. Met een schoudertas heb je geen last van een zweetrug in tegenstelling tot wanneer je een rugtas draagt. 

Canvas tassen

Dit soort tassen worden veelal in de hand gedragen. Soms kun je de tas op de schouder dragen. Het is een ideale tas om gymspullen in te doen voor je kind. Ook is het handig voor kleine boodschappen. 

Sporttas

Ja, in de zomer gaan we nu eenmaal liever naar de sportschool dan in de winter. Een sporttas kun je gebruiken voor meer dan alleen voor het sporten. Vaak is een sporttas groot genoeg om je handbagage in te doen als je op vakantie gaat.