Beautiful Bag

Mooie Tassen en meer!

Voorkom lijnen met onzichtbaar ondergoed!

Onzichtbaar ondergoed is een must in jouw kledingkast. Niets is namelijk zo vervelend als wanneer je een strakke jurk, rok of broek draagt en de lijnen van je ondergoed zichtbaar zijn. Er zijn verschillende soorten ondergoed die zichtbare lijnen kunnen vermijden. Zo heb je bijvoorbeeld naadloze hemden, vaak met spaghettibandjes. Deze hemden sluiten nauw aan op je lichaam, zodat ze niet zichtbaar zijn onder je kleding. Verder bieden deze hemden wat extra ondersteuning en warmte.

Diverse soorten onzichtbaar ondergoed

Behalve naadloze hemden zijn er ook verschillende modellen naadloze slips, waardoor je kunt voorkomen dat je de naden door je kleding heen ziet. Je kunt bijvoorbeeld een naadloze slip, string of maxislip aanschaffen. Houd je liever van wat meer ondersteuning? Dan kun je ook een short met pijpjes aanschaffen. Zo’n short beschermt jouw bovenbenen automatisch ook tegen schuren. Ideaal voor wanneer je in de zomer graag een rok draagt! Ten slotte zijn er ook nog naadloze onderjurkjes of bh’s, ideaal voor onder nauwsluitende kleding.

onzichtbaar ondergoed

Comfortabel materiaal

Onzichtbaar ondergoed is niet alleen praktisch, maar is daarnaast ook erg comfortabel. Doordat het ondergoed naadloos is, wordt een snijdend gevoel van scherpe randjes, beugels of andere materialen voorkomen. Verder is dit soort ondergoed meestal gemaakt van licht en dun materiaal. Hierdoor voel je de stof al gauw niet eens meer zitten na een tijdje.