Beautiful Bag

Mooie Tassen en meer!

Wat trek je aan in het vliegtuig?

De vakantie. Je hebt er lang op gewacht en er hard voor gewerkt. Eindelijk is het zover. Over een paar weken vertrekt het vliegtuig en je kan niet wachten tot je de door de douane loopt, de vakantiebestemming binnen handbereik is en de nieuwe lucht tot je kan nemen. Wat daaraan vooraf gaat is andere koek. Inpakken is altijd een hoop gedoe en geregel, de koffer is het grootste deel van de tijd te klein en toch is de kans dat je wat vergeten heel erg groot. Wat ook niet vanzelf gaat, is het kiezen van een outfit om mee te reizen. Kies je voor een joggingsboek omdat het fijn zit? Dat is een goeie vraag, echt stijlvol is het niet en misschien krijg je het juist weer heel warm omdat het zo’n dikke stof heeft. Wanneer je vertrekt uit de kou en een warm land gaat opzoeken is het al helemaal lastig! Dus waar kan je opletten tijdens het kiezen van kleding om mee te reizen zonder dat je er onverzorgd uit ziet en een onprettige vlucht ervaart omdat het niet lekker zit?

Kies de juiste stof

Een stof kan heel licht zijn en fijn aanvoelen maar bijvoorbeeld ontzettend kreuken waardoor het model verloren gaat en je er opeens heel onverzorgd uit ziet. Een echte aanrader is het kiezen kan kleding met een travelstof. Deze kledingstukken hebben een hoog draagcomfort en kreuken weinig waardoor je er verzorgd en stijlvol uit ziet zonder dat je eigen kleding je in de weg zit tijdens een lange zit. Travelstof jurk is ook heel fijn omdat je dan maar één kledingstuk draagt. Je kunt altijd een panty eronder aan doen, of juist uit doen als de temperatuur verandert. Een zwarte jurk travelstof heeft als voordeel dat het heel goed te combineren valt.

Laagjes

Het aantrekken van laagjes is ook een grote aanrader. Wanneer je een trui over een jurk aan doet, of een extra shirt onder je trui, voorkom je dat je wanneer je aankomt met het vliegtuig, je moet met omkleden moet wachten totdat je in een hotel aankomt. Je kan simpelweg je trui uitdoen en omknopen als de zon goed zijn werk doet. Ook voorkom je te weinig plek in je koffer. Het is een hele handige manier om die ene dikke trui, die niet meer in de koffer paste, los mee te nemen. En wanneer je hem nodig hebt, heb je hem letterlijk en figuurlijk bij de hand!